Poliţia ne informează…

• publicat la: 16 iunie 2017
Poliţia ne informează…

Autoaccidentare cu deznodământ tragic

Poliţiştii rutieri din Negreşti Oaş au fost solicitaţi ieri, 15.06.2017, în jurul orei  18.35 ,  să intervină la un eveniment rutier produs pe raza comunei Turţ.

La faţa locului, s-a stabilit faptul că un bărbat de 57 de ani din Turț, aflat la volanul unui tractor pe strada Josani din localitate,  pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum în curbă, a pierdut controlul asupra tractorului, răsturnandu-se în șanțul din partea dreaptă a carosabilului.

Cu toate eforturile depuse pentru resuscitare, tractoristul a decedat.

Cercetările continuă sub aspectul producerii infracţiunii de ucidere din culpă.

Material lemons confiscat de poliţişti

 

Poliţiştii din Livada au acţionat în cursul zilei de ieri pentru prevenirea şi combaterea transportului ilegal de material lemons pe arterele de circulaţie din zona de responsabilitate a Ocolului Silvic Livada.

În acest context au fost identificate două atelaje hipo încărcate cu material lemons, conduse de doi tineri, unul de 23 de ani şi unul de 16 ani, ambii din Livada şi care nu au putut prezenta documente de provenienţă şi transport pentru materialul lemons transportat.

Pe lângă sancţiunile contravenţionale în valoare de 2000, respectiv 1000 de lei, prevăzute de Legea 171/2010  privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, poliţiştii au luat şi măsura complementară de ridicare în vederea confiscării a materialului lemons, care a fost predat Ocolului Silvic Livada.

Acţiune rutieră la Turţ

 

În data de 15.06.2017, între orele 10.00 – 14.00, poliţiştii Secţiei Rurale Gherţa Mică, au organizat în contextul târgului de ţară din comuna Turţ,  dată fiind aglomerarea de  vehicule creată de acest prilej, o acţiune rutieră în colaborare cu specialiştii RAR, pentru a verifica starea tehnică a autovehiculelor.

Astfel, au fost aplicate  15 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de   6 430 lei, la legislaţia ce reglementează circulaţia pe drumurile publice.

Ca măsură complementară, a fost dispusă reţinerea a 4 certificate de înmatriculare, din care 2 pentru lipsă  ITP, unul pentru folosirea de lumini neomologate şi unul pentru dotarea autovehiculului cu anvelope neconforme.

Lasati un comentariu