Străbate România cu Trenul – o campanie CFR Călători

• publicat la: 24 iunie 2017
Străbate România cu Trenul – o campanie CFR Călători

CFR Călători informează că, până la data de 30 septembrie 2017, desfăşoară campania Străbate România cu trenul – prin care vom promova împreună cu dumneavoastră, pasagerii noştri România pitorească de la fereastra trenului.

TRENUL este mai mult dacât o modalitate de călătorie, el aduce oamenii laolaltă și poartă poveștile lor de viață de la un capăt la altul al țării.

Totodată, călătoria cu trenul poate fi un prilej de evadare din cotidian, de lectură sau de a surprinde într-o fotografie, de la fereastra trenului, momente speciale, un apus, un răsărit sau un peisaj.

Trimiteţi la adresa campanie.cfrcalatori@gmail.com<mailto:campanie.cfrcalatori@gmail.com> cea mai frumoasă poveste (eseu) / cea mai frumoasă fotografie / cel mai frumos material video despre călătoria dumneavoastră cu trenul și puteţi fi câștigătorul premiului lunar sau al marelui premiu.

Premiul lunar constă într-un set de călătorie format din: 1 rucsac, 1 umbrelă, 1 adaptor / încărcător telefon backup, 1 agendă, 1 pix, toate personalizate CFR Călători, iar marele premiu reprezintă un Card TrenPlus, în baza căruia pot fi cumpărate bilete cu reducere de 25%, pe orice rută/ tren, timp de un an.

Regulamentul campaniei și detalii suplimentare: www.cfrcalatori.ro/925<http://www.cfrcalatori.ro/925>.

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu