Vacanţă caritabilă

• publicat la: 30 iunie 2017
Vacanţă caritabilă

 

Poți să faci mai mult pentru Roșia Montană! În această vară, ai ocazia să vizitezi frumoasa localitate din Apuseni, să dai o mână de ajutor la dezvoltarea economică prin turism și să susţii educaţia copiilor din sat, iar cine se înscrie devreme are parte de o surpriză dulce.

În perioada 12-15 august, Prietenii Roşiei Montane îți propun  un eveniment  caritabil, ocazie cu care încurajezi dezvoltarea turismului local și  contribui la achiziționarea unui video proiector care să ajute la predarea cursurilor la clasele I-VIII.   75% din venituri merg către roşienii ce cred în alternativa  turistică, 25%  către şcoala din localitate. Nimic pentru noi, totul pentru Roșia  Montană!

Pachetul costă doar  290 de lei şi include:

– trei nopţi de cazare și șase mese îndestulate, două pezi (vom fi la tur în timpul zilei)

– şase tururi ghidate, inclusiv Galeriile Romane şi Muzeul Mineritului, târgul minier și monumentele de patrimoniu, bisericile seculare, monumentele naturale şi binecunoscutele peisaje ale Ţării Moţilor

– ateliere de albinărit și astronomie

– proiecții de film

– povestiri în jurul focului

– participarea la activităţile Zilelor Patrimoniului, organizate anual la Roşia Montană

Înscrierea se face prin mesaj la vacanta@prieteniirosieimontane.rourmat de achitarea unui avans de 90 de lei. Termenul de înscriere este 1 august.

Pachetul nu cuprinde transportul. Numărul de locuri este limitat.

Cine se înscrie devreme dulceață primește! Cei înscriși până la 10 iulie primesc din partea casei o sticlă de sirop făcut în Roșia Montană. Ai de ales între zmeură, soc, căpșune   și brad.

Lasati un comentariu