7 directori picaţi la proba scrisă. Rezultatele pentru candidaţii de la Carei

• publicat la: 17 iulie 2017
7  directori picaţi la proba scrisă. Rezultatele pentru candidaţii de la Carei

Proba scrisă, din cadrul concursului de ocupare a funcțiilor de director și de director adjunct din unitățile de învățământ de stat din județul Satu Mare, s-a desfășurat luni 17 iulie 2017, la Colegiul Economic „Gheorghe Dragoș” Satu Mare. Au fost prezenți toți cei 53 de candidați înscriși la concurs, pentru 61 de opțiuni. Nu au fost înregistrate cereri de retragere și nu au fost semnalate incidente.

Rezultatele probei scrise au fost publicate pe pagina web a Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare. Au promovat proba scrisă 46 de candidați.

https://www.satmar.ro/web/uploads/files/rezultate%20scris%202017.PDF

La Carei  examenul scris a fost promovat de către prof.Alina Mocanu  care a candidat pentru postul de director de la şcoala gimanzială Vasile Lucaciu, de prof.Nicolae Moldovan pentru Şcoala gimnazială nr.1  dar nu a fost trecut de către prof.Cioltean Sorin Ioan care a candidat şi pentru Şcoala gimnazială 3 şi pentru Clubul Elevilor Carei.

Graficul desfășurării probei de evaluare a CV-urilor candidaților și a interviurilor va fi postat în data de 18 iulie, pe pagina web a Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare.

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu