Atenţie! Gură de canal neacoperită pe strada Regele Ferdinand din Carei

• publicat la: 28 iulie 2017
Atenţie! Gură de canal neacoperită pe strada Regele Ferdinand din Carei

O gură de canal de pe strada Regele Ferdinand din Carei aşteaptă un capac  înainte de a se întâmpla o nenorocire cum a fost cazul pensionarului decedat după ce a căzut în groapa nesemnalizată din Grădina Viilor.

Buletin de Carei a dat curs solicitării unor părinţi din cartierul MV1 de pe strada Regele Ferdinand şi s-a deplasat la faţa locului pentru a imortaliza capcana  de la marginea trotuarului. O mămică ne povesteşte că acea gură de canal descoperită zace acolo de 1 an de zile!

Buletin de Carei roagă administraţia locală să ia măsurile  ce se impun  înainte de a se ajunge în situaţia de a scoate din canalul descoperit  vreun copil neastâmpărat.

În prima fază se impune acoperirea gurii de canal periculoase pentru orice pieton iar apoi ne putem uita şi la cum a fost executată lucrarea  de pavare a  trotuarelor pentru suma de 600 mii euro primiţi de la UE pentru   MODERNIZAREA SPATIILOR PUBLICE URBANE DIN CARTIERELE MIHAI VITEAZU I SI MIHAI VITEAZU II   DIN MUNICIPIUL CAREI,  cu finanţare în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 1 „sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor– poli urbani de creştere”, Domeniu de intervenţie 1.1. „Planuri integrate de dezvoltare urbană”. În traducere liberă, Bătaie de joc pe bani europeni.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu