Careienii reclamă lucrări de proastă calitate iar postacii caută rigla

• publicat la: 9 iulie 2017
Careienii reclamă lucrări de proastă calitate iar postacii caută rigla

Un ,,deja vu,,  se vrea din nou  pe post de cuvertură , de această dată pentru proasta calitate de la Marea Asfaltare.  În disperare de cauză apelează la rigla de măsurat stratul de apă în speranţa că vor găsi adepţi care  să nu observe de fapt continua degradare a vieţii în Carei.

Careienii şi presa sătmăreană au luat cu asalt  albumul cu imagini care ne arată cum se prezintă oraşul după lucrările făcute de mântuială în ultimii ani.  Străzi asfaltate fără a fi introdusă canalizarea , străzi asfaltate  peste gurile de canal, străzi asfaltate fără a fi efectuat racordul la case după  introducerea reţelei de apă canal de anul trecut, trotuare asfaltate peste bordurile vechi şi înşiruirea poate continua….

,,Spre exemplu, au fost probleme în zona străzii Ignișului, acolo unde locatarii din zonă au înfundat gurile de scurgere cu tot felul de resturi, astfel încât apa nu s-a putut scurge, până la intervenția unei echipae de la Apaserv. Astfel de situații au fost înregistrate și în alte zone ale municipiului Carei.,, scrie presa sătmăreană  dar   pe  strada Gheoghe Bariţiu locatarii nu au înfundat  gurile de scurgere  şi totuşi a fost inundată strada….la fel şi în cartierul Eliberării sau strada Viilor, deci prea multe indicii care duc către proasta administrare a oraşului.

Unii careieni  au trimis poze  făcute cu telefonul mobil  în curţile lor inundate după ce Primăria Carei a tot înălţat drumul. E vorba de strada Zaharia Bârsan ….

Deranjul a fost atât de mare pentru nişte postaci  plătiţi de intermediarii din primărie încât au recurs la clasica tactică de deturnare a atenţiei de la  rateul Marii Asfaltări prin  detalii nesemnificative. Dacă tot a existat un amiral fără flotă ce a trecut prin Carei de ce nu am avea şi postac  intitulat jurnalist fără niciun  material semnat ? Se poartă ….

La Carei se poartă şi asfaltare de trotuare în bătaie de joc, până şi para din imagine este asfaltată….imaginea nr.6…

http://www.buletindecarei.ro/2017/07/alo-primaria-carei-urmareste-cineva-lucrarile-de-reabilitat-trotuare.html

se poartă şi plăţi de 2 miloane de euro pentru o clădire ce musteşte de igrasie….

http://www.buletindecarei.ro/2017/07/bomba-igrasia-a-iesit-de-dupa-primele-2-milioane-de-euro-bagate-in-cladirea-primariei-carei.html

şi demolarea şcolii româneşti şi refuzul unui Cămin Cultural….

şi renovarea de  al UDMR cu peste 221.000 lei din banii careienilor dar şi cumpărare de cai de rasă pentru o   asociaţie privată…

şi împădurirea Monumentului Ostaşului Român şi propunerea de demolare a bustului lui Avram Iancu…

Priviţi cum arată trotuarul de pe strada Mihai Viteazu…

Cine din cei care îşi dau cu părerea despre  înălţimea stratului  de apă  au intervenit în vreun fel pentru a semnala neregulile ce afectează viaţa semenilor noştri din Carei?  Unde  se ascund când careienii au nevoie de ajutor?

Andreea Nemethi are proteză oculară dar i se refuză orice ajutor pentru intervenţiile chirurgicale necesare păstrării stării ei de sănătate .. i se refuză până şi un certificat de handicap precum şi drepturile băneşti la care are dreptul şi care au fost confirmate de către ITM…scribii  aserviţi sunt însă ocupaţi să ne convingă, fără argumente de altfel, că de fapt  iarna nu-i ca vara şi nici vara ca iarna.   Mai rămâne să ne acuze  că am  comandat ploaia.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu