Igrasia, inundaţiile şi comentariile. Cod roşu activat împotriva Buletin de Carei

• publicat la: 9 iulie 2017
Igrasia, inundaţiile şi comentariile. Cod roşu activat  împotriva Buletin de Carei

În timp ce imaginile surprinse de Buletin de Carei în unele zone inundate din oraş  au făcut înconjurul judeţului dar nu numai,  susţinătorii conducerii dictatoriale şi discriminatorii din Primăria Carei  au  dat în bâlbâială.  Cum se face că nimeni din cei care se dau de ceasul morţii în a denigra Buletin de Carei nu a binevoit să se deplaseze prin oraş pentru a prezenta vreo  imagine? Toţi s-au folosit de imaginile Buletin de Carei. Aşteptam să posteze măcar imaginea cu fântâna din faţa Monumentului Ostaşului Român care funcţiona  pe ttoîn plină ploaie, până a intrat acel bărbat din imaginea din Albumul cu imagini ca să o oprească….

De fiecare dată când Buletin de Carei atinge  un subiect nevralgic pentru adminsitraţia Kovacs-Keiser  se activează automat  execuţiile publice prin presa de casă. Nici de această dată, când am  prezentat   situaţia cu care se confruntă careienii care au sunat la Buletin de Carei nu a fost altfel.  Igrasia  care iese la suprafaţă după lucrările de 2 milioane de euro din banii careienilor  nu a mai contat pentru cei care   vor să ascundă că şi lucrările de asfaltare sunt de mântuială….

Comentatori certaţi cu limbajul civilizat au emis opinii care au fost luate în seamă de  presa de casă plătită de fapt de către careieni. Câte lucrări de calitate pe străzile inundate s-ar putea efectua din salariile generoase plătite de către Primărie acestor scribi?

Citiţi aici limbajul folosit de unii dintre ei cu diferite ocazii….

Dani Tegzes

Dani Tegzes Voi ati actionat exact ca pla nesculata in pizda, cine dracu va citeste mizeriile astea exagerate? In capu dvs probabil sta 50 cm apa, in rest doar ce-i care detin fantani in Carei au avut un jumat de metru apa, voi cautati numa circ la  adresa primarului ….

…şi citiţi ce scria acelaşi personaj acum câteva luni…

 

…..

 

Niciunul dintre aceştia nu face referire  la ,,cefe late ,,   din primăria Carei care cheltuie  2 milioane de euro pe repararea unei  clădiri vechi cum e Primăria Carei , încă nefinalizată .   O linişte totală a fost din partea acestor comentatori  la prezentarea din 5 iulie a galeriei de imagini cu clădirea plină de igrasie a Primăriei Carei .

http://www.buletindecarei.ro/2017/07/bomba-igrasia-a-iesit-de-dupa-primele-2-milioane-de-euro-bagate-in-cladirea-primariei-carei.html

În tot acest  timp,  mulţi careieni iau drumul pribegiei pentru a câştiga un ban în plus.  Încă nu am primit răspuns la întrebarea adresată primăriei  în legătură cu cei 5 mii lei acrodaţi ca ajutor de urgenţă familiei Nemethi dar care nu au ajuns la aceştia.

http://www.buletindecarei.ro/2017/03/cine-a-ridicat-cei-5-000-de-lei-alocati-de-primaria-carei-pentru-familia-cu-doi-copii-cu-handicap.html

Nu a fost nimeni deranjat  de faptul că în locuinţa socială a primăriei o femeie a îngheţat de frig şi a murit sau de condiţiile de coşmar în care îşi duc viaţa zeci de familii din locuinţele primăriei Carei sau de faptul că lipsa unei semnalizări de lucrări a dus la moartea unui biciclist sau de faptul că sunt asociaţii  care  nu îşi plătesc toate impozitele locale şi mai şi beneficiază de investiţii din partea primăriei  pe banii noştri.  Din banii careienilor  se fac reabilitări de clădiri unde fac politică primarii, unde are sediul de redacţie ziarul de casă.

În municipiul Satu Mare pentru situaţii mai puţin grave se face o adevărată campanie de presă împotriva primarului fără ca acesta să plătească redacţii întregi pentru denigrarea celor cu spirit civic. Se întâmplă ca la Carei dictatura instaurată din 2008 să cheltuie banii careienilor pentru denigrarea celor care arată realitatea şi discriminarea practicată.

Buletin de Carei a dat curs solicitărilor telefonice ale careienilor, ca de fiecare dată  şi s-a deplasat în zonele în care au fost reclamate inundaţii în cursul zilei de sâmbătă. Primăria Carei ai cărei angajaţi sunt plătiţi din banii careienilor nu a manifestat nici un fel de înţelegere pentru situaţia creată astfel că cei din zonele afectate au fost nevoiţi să se descurce singuri. Galeria de imagini a fost preluată  imediat pentru că prezenta imagini senzaţionale, cu priză la publicul larg.

Nu toţi comentatorii sunt certaţi cu exprimarea în limba română….

Voichita Fãt Òrasul Carei mai rău ca înainte dacă se face asfaltarea ca la nimeni regrete

Mihai Borzan Care mare asflatare? :))) poate marea carpeala :))

Carmen Borota Asta e pe Barsan 9 si 11noi inca asfat nu avem.. De pe drum se scurge in curte

Cum intram spre stadion gura de canal o fost astupata cu asfalt!

Imi pare rau ca am ajuns ca sa fim batjocoriti!

Flo Andrei NUMA IN ORASU NOSTRU SE POATE INTAMPLA, PACAT

Carmen Borota Am rugat echipa de la Saminstal sa nu mai inalte drumul..ceea ce o facut an de an primaria …strat cu strat de griblura au tot inaltat.Asa zis drum e mai inalt decat trotuaru,cele doua case ..nr 9 si 11 sunt in sant efectiv!Ce sa facem? Ne inaltam trotuarul an de an ce vin astia sa ne pietruiasca! In catiava ani facem pasarela

Să fie supăraţi cei care  ne denigrează că nu pot  să posteze poze de la lucrările de asfaltare din oraş de pe fiecare stradă  aşa cum arată  ele  în realitate? Poza a 6-a din link, cu para  asfaltată pe  trotuarul de pe strada Albinelor  este chiar elocventă în acest sens.

http://www.buletindecarei.ro/2017/07/alo-primaria-carei-urmareste-cineva-lucrarile-de-reabilitat-trotuare.html

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu