Numeroase solicitări pentru finanțări din fonduri publice pentru activități de cultură şi sport

• publicat la: 25 iulie 2017
Numeroase solicitări pentru finanțări din fonduri publice pentru activități de cultură şi sport

Ieri, 24 iulie 2017 , a fost ultima zi de depunere la Registratura Consiliului judeţean Satu Mare a Dosarelor cu proiecte culturale sau sportive pentru solicitare de finanţare. Foarte multe asociaţii au făcut efortul de a închega un dosar după noile cerinţe ale CJ astfel că pe măsură ce se apropia ora finală  creştea şi aglomeraţia la ghişee.

Numeroasele solicitări denotă faptul că  în judeţul Satu Mare  vor avea loc activităţi culturale intense dar şi activităţi sportive. Din Carei au depus Proiecte de finanţare activităţi Despărţământul ASTRA Carei, refuzat de către Primăria Carei  şi Asociaţia Club sportiv Castelanii.

Pe pagina de start a Consiliului Judeţean Satu Mare a fost publicat încă de luna trecută un  anunţ cu litere mari  privind concursul  de proiecte în baza Legii 350/2005 privind regimul finanțărilor din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes general, cu modificările și completările ulterioare, pentru programe/proiecte/acțiuni culturale și pentru programe/ proiecte sportive desfășurate în anul 2017.

Perioada în care se desfășoară selecția de proiecte, verificarea eligibilității, a îndeplinirii criteriilor referitoare la capacitatea tehnică și financiară și evaluarea propunerilor de proiecte este 25 – 27 iulie 2017.

Data publicării rezultatelor selecției de proiecte este  28 iulie 2017, ora 14,00. Depunerea contestațiilor se va putea face  în termen de maximum 3 zile lucrătoare de la data publicării pe site a rezultatelor. Răspunsul la contestații se va acorda  în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data expirării termenului de depunere a contestațiilor.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu