Sportivul Denis Ţicle aşteptat la Carei cu o surpriză de la Consiliul Local

• publicat la: 18 iulie 2017
Sportivul Denis Ţicle aşteptat la Carei cu o surpriză de la Consiliul Local

În cursul acestei săptămâni sportivul careian  Denis Ţicle care a participat la Campionatul Mondial de cadeţi de la Nairobi este aşteptat acasă.  Atletul careian a pus pe harta lumii Careiul prin participarea sa la  cea  mai importantă competiţie mondială unde s-a clasat pe un frumos loc 10.

Nu  vom spune că a fost anul său norocos pentru că Denis a muncit an de an pentru a obţine performanţele atinse  în 2017.  Nu a neglijat nici învăţătura aşa că Denis Ţicle merită toate felicitările şi laudele noastre.

Pentru munca sa, pentru performanţele obţinute în acest an şi pentru faptul că a rămas mereu la acelaşi club sportiv al Liceului Teoretic care l-a format, consilierul Ilie Ciută a iniţiat un Proiect de Hotărâre pentru recompensarea sa cu suma de 7 mii de lei.

Proiectul a fost votat în unanimitate de către toţi consilierii prezenţi la şedinţa ordinară din data de 18 iulie 2017.  Nu a fost uitat nici mentorul său, antrenorul Florin Turcu, şi el fost campion balcanic.  Antrenorul cariean florin Turcu va beneficia de o recompensă de 3 mii de lei din partea Consiliului Local Carei.

Pentru  sportivul careian Denis Cristian Ţicle anul 2017  este anul performanţelor. Este anul în care a devenit Campion Balcanic în Turcia la aruncarea suliţei  dar şi Campion al României la categoria lui de vârstă.

Performanţele atinse i-au  permis să facă parte din lotul României care s-a deplasat la Campionatele Mondiale de cadeţi din Kenya. La prima sa participare  la un Campionat Mondial  s-a clasat pe locul 10.

E mult, e puţin? Cert este însă că acest rezultat este de departe cel mai bun din istoria atletismului  şcolar judeţean.

http://www.buletindecarei.ro/2017/07/atletul-careian-denis-ticle-clasat-pe-locul-10-la-mondialele-de-la-nairobi.html

Buletin de Carei

comentarii

de Ghita Daraban la 18 iulie 2017 - 20:29

Felicitari DENIS si totodata felicitari si antrenorului tau TURCU FLORIN

Raspunsuri

Lasati un comentariu