Strada Zăgănescu şi parcările pe trotuar sau pe spaţiul verde

• publicat la: 4 iulie 2017
Strada Zăgănescu şi parcările pe trotuar sau pe spaţiul verde

Luni, 3 iulie 2017, strada Zăgănescu din Carei, o stradă perpendiculară pe Calea 25 Octombrie.

Careienii au pretenţia ca cei care sunt plătiţi cu bani publici pentru întreţinerea oraşului  şi îşi facă datoria. Ceea ce nu ne împiedică şi pe noi să intervenim acolo unde se poate şi să întreţinem  spaţiile din faţa locurilor de domiciliu sau să fim atenţi unde aruncăm  deşeurile menajere. Pentru cei certaţi cu regulile civilizaţiei  există Poliţia Locală care  trebuie să monitorizeze  în mod echidistant situaţia şi să aplice  regulamentele în vigoare.

Pentru că accesul la comentarii la Buletin de Carei  este limitat pe unele grupuri , atragem atenţia cititorului de mai jos…

Comments
Erik Toth
Erik Toth Ce doriti sa faca conducerea…pe banii mei sa curete rabla altora??? Daca ar proceda asa, maine cu siguranta toti ar lasa masiniile doar asa pe strazi ca oricum vine Kovacs si se ocupa el pe banii orasului??
….

că pentru nerespectarea regulamantelor în vigoare se  impune amenda.

Domnule Erik  Toth , nici noi nu suntem de acord ca din banii noştri să se repare sediul de la UDMR Carei sau să se facă picnicuri, vă rog să luaţi în calcul şi acest aspect. Ori se alocă bani pentru toţi în mod egal şi nediscriminator ori deloc.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu