Gospodarii careieni de la bloc îşi aduc la nivel gura de canal de pe alee

• publicat la: 6 august 2017
Gospodarii careieni de la bloc îşi aduc la nivel gura de canal de pe alee

Am primit din partea unor gospodari careieni care locuiesc în apartamente de bloc o solicitare de a ne deplasa la faţa locului pentru a consemna cum au reuşit să se descurce singuri pentru fixarea unui capac al unei guri de canal. Gura de canal se află pe o alee din cartierul Mihai Viteazul II pavată  prin proiectul finanţat  prin fonduri europene în valoare de 600 mii euro.

Aceasta este aleea şi aşa arată gurile de canal. Ele au fost acoperite iniţial cu dale, cu pavaj  iar când este nevoie de o intervenţie  se   decopertează  gura de canal.

Pentru a depista uşor locul gurii de canal se pune o dală roşie ca semn distinct….

Locuitorii de la ultima scară de bloc de pe strada Bartok Bela , cea care dă spre supermarket, au  luat decizia de a  aduce la nivel gura de canal şi de a o fixa  aşa cum se procedează în mod normal .

Gospodarii careieni nu aşteaptă mereu intervenţia primăriei deşi aici plătesc taxe şi impozite. ,,Ne-am  zbătut până am  reuşit să  rezolvăm problema,,  a afirmat  una dintre locatare.

Buletin de Carei

n.r.

În timp ce careienii plătitori  de impozite locale  se descurcă cum pot în a-şi rezolva problemele cu care se confruntă şi care nu ţin de  resortul lor, presa de casă a primăriei  se ţine de interviuri …îşi iau unii altora interviuri  dar uită să specifice că toţi sunt  plătiţi din banii careienilor.

Lasati un comentariu