Buletin de Carei mulţumeşte susţinătorilor

• publicat la: 26 septembrie 2017
Buletin de Carei mulţumeşte susţinătorilor

„…pomul vieţii creste mândru unde spiritul e viu…”

Buletin de Carei aduce mulţumiri celor care au distribuit materialele sale în perioada în care a fost raportat ca şi spam pe pagina de Facebook. Pentru că Buletin de Carei vă ţine la curent cu  ,,fenomenele,,  care au loc în administraţia locală a devenit deranjant. Nu uitaţi că simbolurile româneşti deranjează administraţia locală. Avem în centrul oraşului un panou care conţine falsuri istorice grosolane dovedite oficial şi pe care Primăria Carei nu se grăbeşte să îl schimbe cu unul real la fel cum nu se grăbeşte să pună în valoare monumentul de for public  denumit Monumentul Ostaşului Român.

Problemele nu se vor rezolva cu blocări de distribuire pagină ci cu reinstaurarea adevărului şi a respectului acordat tuturor locuitorilor din Carei indiferent de etnie.

Buletin de Carei aduce mulţumiri şi celor care l-au raportat ca spam pentru că aşa am reuşit să câştigăm noi prieteni care au distribuit materialele de la Carei. Ne bucurăm că nu suntem singuri în demersurile noastre pentru restabilirea respectului cuvenit acordat fiecărui locuitor indiferent de etnie dar şi fiecărei culturi.

Nu disperaţi dragi raportori de spam…,,ţine minte, sfârşitul nu-i aici,,  după cum spunea Florian  Pitiş.  Atât activităţile culturale româneşti cât şi activitatea Buletin de Carei continuă. Aparţinem unui popor, avem o istorie multimilenară şi tradiţii cu care ne mândrim. Ce nu ne omoară ne întăreşte.

https://www.youtube.com/watch?v=Lit-sY3p1po

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu