Cod Roşu la accidentul de pe DN 19. Din 13 răniţi au rămas doar 3 dintre care 2 cu răni uşoare

• publicat la: 12 September 2017
Cod Roşu la accidentul de pe DN 19. Din 13 răniţi au rămas doar 3 dintre care 2 cu răni uşoare

Din fericire, accidentul de ieri de pe DN 19 între localităţile Pişcolt şi Petreşti s-a soldat doar cu 2 răniţi uşor şi cu o persoană transportată cu un elicopter SMURD la Oradea. Din cele 12 persoane transportate aseară cu Ambulanţele la Spitalul Judeţean au rămas peste noapte doar 2. Motivul accidentului dintre autocarul care transporta sârbi la o societate de producţie din Satu Mare şi o autoutilitară a fost viteza mare în curbă a  autocarului, acesta intrând pe contrasens.

Pe adresa redacţiilor de presă din judeţ au sosit  două comunicate referitoare la accidentul de ieri  de pe DN 19 din partea Politiei. In cel de aseară era specificat faptul că ….,,În urma impactului, autocarul a părăsit partea carosabilă și a intrat în șanțul din partea dreaptă a direcției sale de mers, fapt ce a condus la rănirea mai multor persoane, fiind necesară intervenția echipajelor de salvatori din cadrul SMURD și Serviciului Județean de Ambulanță.  12 persoane din autocar au fost transportate la Spitalul Județean Satu Mare pentru investigații, iar pentru o altă persoană a fost solicitat un elicopter SMURD, cu care aceasta a fost transportată la spitalul din Oradea,,

In comunicatul de azi aflăm că …,,Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea ușoară a 3 persoane, două dintre acestea două rămânând sub observație la Spitalul Județean Satu Mare, iar una la o unitate spitalicească din Oradea,,

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei, persoanele transportate ieri cu 10 ambulanţe la Spitalul Judeţean au suferit de fapt un atac de panică şi mici  zgârieturi pe mâini. După investigaţii s-a constatat că de fapt doar 2 persoane au suferit răni uşoare iar cea transportată cu elicopterul la Oradea a  suferit răni mai grave decât celelalte două.

În  comunicatul de astăzi, cauza accidentului a  fost …,,faptul că șoferul autocarului nu a adaptat viteza de deplasare în curbă și a pătruns pe contrasens, întrând în coliziune laterală cu autovehiculul care circula din sens opus,,.

Autocarul transporta sârbi pentru o fabrică din Satu Mare.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu