In atenţia ANI. 2 consilieri uituci din Consiliul Local Carei fără Declaraţii de Avere

• publicat la: 19 octombrie 2017
In atenţia ANI. 2 consilieri uituci din Consiliul Local Carei fără Declaraţii de Avere

La data de 15 iunie 2017 a expirat termenul de depunere al Declaraţiilor de Avere şi Interese pentru consilierii locali. Doar 17  din cei 19 consilieri s-au conformat şi au depus  declaraţiile cu pricina, mai mult sau mai puţin în termen legal.

Lipseşte  Declaraţia  de Avere şi interese până la această dată şi a preşedintei  Comisiei Juridice din Consiliul Local Carei. La alţii lipseşte Declaraţia de  interese …

https://www.municipiulcarei.ro/consilieri-locali/

„Nerespectarea termenului pentru depunerea declarațiilor de avere și a declarațiilor de interese ori nedeclararea cuantumului veniturilor realizate sau declararea acestora cu trimitere la alte înscrisuri constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 50 lei la 2.000 lei, iar Agenția poate declanșa din oficiu procedura de evaluare”, atenționează ANI.  Oare ANI va aplica aceste măsuri şi la Carei sau pentru Republica de la Carei există alte reguli?

Articolul de mai sus este unul informativ, constatator  şi nicidecum denigrator. Precizarea se adresează celor mai puţini familiarizaţi cu limba română.

Buletin de Carei

comentarii

de Cel care e mai familiarizat cu limba română la 19 octombrie 2017 - 16:18

Care precizare, madam Buletin de Carei, se adresează celor mai puţini familiarizaţi cu limba română? Tot o căutam.M-ai făcut să râd. Trebuia să scrii în maghiară atunci. DEci? Na?

de sinkzsuzsanna la 19 octombrie 2017 - 18:46

puneti mana si scrieti declaratiile de avere si nu mai aruncati cu noroi cand sunteti deconspirati!
Traiti din bani romanesti asa ca respectati legile din Romania.

de Cel care e mai familiarizat cu limba română la 20 octombrie 2017 - 16:24

Sorry buletine, nu lucrez la Primăria Carei. Lecturam doar declarațiile, dacă tot sunt publice.

de sinkzsuzsanna la 20 octombrie 2017 - 16:48

vezi daca nu intelegi bine limba romana ca iar vorbesti pe de laturi???cine a scris ca lucrezi la primarie? de unde inventezi? sau te simti cu musca pe caciula?

Lasati un comentariu