3 şcoli premiate de Garda de Mediu

• publicat la: 15 noiembrie 2017
3 şcoli premiate de Garda de Mediu

La începutul anului 2017, Garda Națională de Mediu, în parteneriat cu „Let’s Do It, România!”, a lansat concursul „Let’s Be Eco!”, competiție adresată unităților de învățământ din mediul rural, în scopul reutilizării resurselor și al protejării mediului înconjurător. În concurs s-au înscris 649 de școli din 41 de județe.

Ne bucurăm că printre câștigătorii acestei competiții se numără și 3 școli din  județul nostru, elevii acestora dovedind originalitate, ambiție și creativitate prin lucrările realizate.

In data de 06.11.2017 , la Scoala Gimnazială „ Mihai Viteazul” Moftinu Mic a avut loc festivitatea de înmânare a premiilor, constând in 15 laptopuri care vor completa dotarea cabinetului de informatica.

La eveniment au participat reprezentanții  Gărzii Naționale  de Mediu Serviciul Comisariatul Judetean Satu Mare, o parte din elevii care au realizat lucrările premiate, precum şi d-na director Bonta Mihaela si  coordonatoarea proiectului la nivelul unitatii – d-na Olariu Kinga.

In cadrul proiectului au participat 11 cadre didactice si 181 de elevi din ciclul primar si gimnazial al Scolii Gimnaziale „Mihai Viteazul” Moftinu Mic

Scoala isi propune sa continue acest tip de actiuni si pe viitor in scopul diminuarii risipei prin consumul rational al resurselor. Pe această cale  d-nul Primar David Gheorghe a transmis felicitări tuturor celor implicați.

La data de 9 noiembrie, a fost premiată Scoala Gimnazială Pișcolt, o altă câștigătoare a județului nostru, la care, emoția înmânării premiilor se putea citi atât pe chipul elevilor participanți cât și a cadrelor didactice implicate în proiect , a d-nei director Erdei Liana, respectiv a d-nei Barna Irina– coordonatoarea proiectului. Entuziasmul realizărilor acestor elevi l-a cuprins  și pe d-nul viceprimar Kovacs Endre, reprezentant al autorităților administrației publice locale Pișcolt, care adresat cuvinte de mulțumire și de încurajare elevilor și cadrelor didactice.

Așteptați cu nerăbdare deopotrivă de către elevi cât și de către cadrele didactice, la data de 14 noiembrie a fost premiat și cel de al treilea câștigător din județul Satu Mare, anume Scoala Gimnazială Doba.

La eveniment au participat împreună cu  gazdele noastre, d-na director Potra Anca, respectiv d-na Șandor Florica – coordonatoare proiect,  d-nul Primar Ghetină Mihai și d-nul viceprimar Bartha Jozsef , care au adresat cuvinte frumoase elevilor si cadrelor implicate în acest proiect.

Lasati un comentariu