Ameninţări concrete în limba maghiară din partea a două comentatoare

• publicat la: 13 noiembrie 2017
Ameninţări  concrete în limba maghiară din partea a două comentatoare

Două comentatoare înfocate dintre care una  face parte din  familia unui  proprietar de firmă  de materiale de construcţii ce livrează  articole şi la Primăria Carei  au trecut la  incitări şi ameninţări directe  după ce le-am  solicitat  argumente  în susţinerea acuzelor proliferate.

Ciuta Daniela Daniela
Ciuta Daniela Daniela Ale Alexandrapoti sa sustii ce afirmi? sunt foarte curioasa ce a furat…chiar sunt curioasa sa stiu ….stii cumva ce meserie avem si ce facem pentru Carei?

Keller Orsi Szandi hiaba beszelsz ugysem tudod tul magyarazni a nagyasszonyt. Csak az igaz amit o mond az nem szamit h egy egesz varos utalja a lenyeg a sok ” bizonyitek” ami neki van. Elobb utobb valaki ugyis atmegy rajta az autoval

Pentru cei care nu înţeleg limba maghiară…

,,….Numai ce spune ea  e adevărat şi nu contează că tot oraşul o urăşte importante sunt dovezile pe care le are …mai devreme sau mai târziu cineva va da cu maşina  peste ea…..,,

Ale Alexandra Tudom en csak úgy idegesít!!!! En esküszöm ha találkozom vele az ucsan ojan verek nála hogy lenyeli a fogat!!!!! Ijen meg nem baszot a világ … hogy a fenébe tűrik meg a városba … ki hajtanam mint macskát szarniVezi traducerea

,,Stiu dar mă enervează!!! Jur că dacă mă întâlnesc cu ea pe stradă aşa o bat că îşi înghite dinţii …..editat….cum o suportă oraşul…..aş alunga-o ca pe mâţa ..editat,,

Nu mai luam  în  discutie  scrierea termenului ,,ucsan,, care se vrea a fi  ,,pe strada,,  sau exprimarea ulterioară. Nimeni nu a sarit in ajutorul ei.

Keller Orsi Az elobb egy baratom le tolvajozta a ferjet..10 perc mulva mar megvolt a cikk    ..biztos sablonszovege van es csak a neveket valtoztatja benne….

Doamna Keller Orsi  e nedumerită  pentru că nu ştie cum poate scrie cineva în 10 minute un articol şi afirmă că e vorba de folosirea de şabloane.  Probabil era prea preocupată de cine mă va călca cu masina la un anumit moment.

Dialogul celor două depăşeşte 22 de comentarii care aduc atingere  persoanei mele şi familiei mele. Acuzaţia  de furt va trebui şi ea dovedită precum şi celelalte exprimări .  Poate aşa se vpr învăţa să poarte un dialog civilizat, argumentat, fără jigniri şi fără a face acuzaţii pe care nu le pot dovedi.

Daniela Ciută

comentarii

de ion la 14 noiembrie 2017 - 13:46

Stie cineva ce legatura este intre caini de la PUFII si primar ? Se pare ca asociatia asi desfasoara activitatea fara autorizatie sanitar veterinara si cred sa si fara autorizatie de functionare. Cu toate acestea in presa a aparut ca se fac niste decontari intre Primaria Carei si asociatia PUFII .

Lasati un comentariu