Dacă ai un vis, luptă pentru el!

• publicat la: 13 noiembrie 2017
Dacă  ai un vis, luptă pentru el!

In data de 11.11.2017 s-a organizat in Bucuresti,Sala Apollo,Campionatul National SKDUN pe Echipe .Au participat peste 30 de cluburi din toata tara.Din partea a.C.S.Sakura Carei au participat 15 sportivi,Knecht Vivien,Szucs Dorottya,Ruje Antonio,Knecht Patrik,Czege Patrik,Vass Christofer,Potrovita Sergiu,Molnar Patric,Pomian Mirela,Keseru Mercedes,Csizmar Fanni,Sepler Mark,Markus Csongor,Csizmar Nandor,Simonka Rajmond.La aceasta  competitie nu au fost probe individuale,fiind destinata echipelor,s-a participat la kata echipe,sanbon kumite echipe si kumite echipe.

Knecht Patrik,Czege Patrik,Vass Christofer au obtinut locul 1 la kumite echipe cadeti + 55 kg,cucerind titlul de campioni nationali la aceasta proba.

Potrovita Sergiu,Molnar Patric,Sepler Mark loc 1 ,campioni nationali la sanbon kumite cadeti 9-7 kyu.

Echipa formata din Ruje Antonio,Knecht Patrik,Czege Patrik ,Vass Christofer au obtinut locul3 la kumite echipe juniori +65 kg.

Echipa de kata Keseru Mercedes,Csizmar Fanni ,Simonka Rajmond au obtinut locul 3 la proba kata echipe 9-11 ani 7-8 kyu.

Urmeaza o scurta pauza intre competitii,dar pe luna ianuarie-februarie 2018 avem deja cateva concursuri ,si un stagiu de pregatire in calendarul nostru competitional.

La sfarsitul lunii noiembrie mai multi sportivi de la clubul nostru vor da examen de centura,urcand astfel o treapta,unde le asteapta noi provocari.

Sportivii de la A.C.S Sakura Carei sunt constienti,ca principiul clubului nostru este,Daca ai un vis,lupta pentru el!,si acest lucru le ajuta mult atat in lumea karateului ,cat in viata de zi cu zi.

Asteptam in continuare inscrieri in grupa de incepatori ,marti si joi de la ora 18 in Sala de sport a Scolii generale nr 3 Carei.

Lasati un comentariu