O comentatoare anunţă că primarul din Carei poate da informaţii despre anumite furturi

• publicat la: 13 noiembrie 2017
O comentatoare anunţă că primarul din Carei poate da informaţii despre anumite furturi

O anume comentatoare de la articolul   ,,Avalanşă de aprecieri pentru clipul video cu Andrei Păunescu la Carei,,  susţine că domnul primar poate furniza dovezi  care să ateste furtul de care este acuzat consilierul Ciută, consilier ce are firma sa personală  de producţie, aceeaşi de peste 25 de ani. Consilierul  Ciută  este angajator  şi plătitor de taxe şi impozite în Carei.

Acuzaţiile  mincinoase si nedovedite vin în contextul deranjului provocat de prezenţa lui Andrei Păunescu la Carei pentru un minirecital de cântece româneşti în faţa bustului lui Avram Iancu ce se află pe un soclu degradat şi a atitudinii noastre de susţinere a lui Andrei Păunescu. Nu e pentru prima dată când grupurile din jurul conducerii oraşului apelează la linşaj mediatic când vine vorba de manifestări româneşti la Carei  sustinute de Andrei Păunescu.

Consilierul Ilie Ciută deţine o firmă de producţie ,  de familie, aceeaşi de peste 25 de ani şi ale cărei produse se regăsesc în cataloage internaţionale de profil făcând cinste oraşului Carei. Domnul primar Kovacs nu mai are  nici o firma  personala de prelucrare a lemnului din cele 5 detinute si in urma pierderii procesului cu Ministerul  Finantelor din anul 2008 are retinere pe salar pentru datoriile la buget.

Aşteptăm cu deosebit interes  dovezile pe care le deţine primarul după cum afima comentatoarea  Alex Alexandra, se pare o cunoscătoare a documentelor pe care le detine primarul dacă e să dăm crezare celor afirmate de aceasta.

,,Administrează

Ale Alexandra Soțul dumneavoastră a furat destul … normal ca nu sunteți nevoită sa lucrați … normal ca nu sunteți plătită din banii primăriei atunci dece va dați cu pumnii in piept si faceți figuri “ci ca doriți ceva mai bun pentru oraș” vrăjeala vreți sa furați mai mult nu va ajunge cât aveți!!!! In loc sa ajutați familii nevoiașe … sa deschideți firme pentru locuri de munca

Hai lasă vrăjeala Careienii văd ce se petrece in spatele portii

Ciuta Daniela Daniela Ale Alexandra poti sa sustii ce afirmi? sunt foarte curioasa ce a furat…chiar sunt curioasa sa stiu ….stii cumva ce meserie avem si ce facem pentru Carei?

Ale Alexandra Îl întrebam pe domnul primar da el dovezi dacă doriți!!!,,

 

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu