Schimbare de purtător de cuvânt la Jandarmeria Satu Mare

• publicat la: 15 noiembrie 2017
Schimbare de purtător de cuvânt la Jandarmeria Satu Mare

Sublocotenent OPRE MARIUS – FLORIN, fost subofiţer în cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil din cadrul unităţii, a fost numit în funcţia de ofiţer specialist Informare şi Relaţii Publicela Inspectoratulde Jandarmi Judeţean Satu Mare.

Miercuri 15 noiembrie a.c., în prezenţa personalului unităţii, domnul colonel Ovidiu – Adrian  POPA, Inspectorul – Şef al I.J.J. Satu Mare, a dat citire Ordinului Ministrului Afacerilor Interne, prin care plutonierul Opre Marius – Florin a fost avansat la gradul de sublocotenent ca urmare a promovării concursului de trecere în corpul ofiţerilor, şi a fost numit în funcţia de ofiţer specialist Informare şi Relaţii Publicela Inspectoratulde Jandarmi Judeţean Satu Mare.

Sublocotenentul Opre Marius – Florin s-a născut la data de 28 aprilie 1988 în localitatea Satu Mare şi este căsătorit.

Este absolvent al Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Drăgăşani, promoţia 2009, şi la absolvire a fost repartizat în unitatea noastră, desfăşurându-şi activitatea în cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil.

În paralel a urmat cursurile facultăţii de Ştiinţe Juridice, din cadrul Universităţii de Vest Vasile Goldiş.

Principalele atribuţii de serviciu sunt acelea de a organiza şi coordona activităţile pe linie de Informare şi Relaţii Publice, dar şi pe linie de Relaţii cu Publicul.

Comanda unităţii îi doreşte pe această cale tânărului ofiţer – mult succes în noua misiune.

Lasati un comentariu