Un microbus s-a răsturnat peste un bărbat la Carei

• publicat la: 22 November 2017
Un microbus s-a răsturnat peste un bărbat la Carei

Update. Bărbatul accidentat a decedat.

Comunicat ISU.

În cursul zilei de azi, în jurul orei 10:41, pompierii careieni, în colaborare cu personal medical din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean au intervenit de urgenţă, în localitatea Carei, pentru descarcerarea şi acordarea primului ajutor calificat în cazul unei persoane de sex masculin.

În urma apelului, la faţa locului au fost dislocate: o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Carei şi două ambulanţe aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Pompierii încadraţi pe autospeciala de descarcerare au extras victima cu ajutorul echipamentelor din dotare şi au predat-o paramedicilor şi personalului medical, care au început manevrele de resuscitare.

Victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 51 de ani, era în stop cardio-respirator şi prezenta politraumatisme după ce a fost strivit de microbuzul pe care-l repara. Din nefericire, medicul prezent la faţa locului a fost nevoit să declare decesul victimei.

Imagini găsiţi pe pagina de facebook: ISU SATU MARE

.

Accident nefericit pe strada Oborului din Carei. Un microbus s-a răsturnat peste un bărbat. Pe strada Oborului din Carei un bărbat care repara un microbus în curtea casei sale a fost prins sub acesta în urma cedării cricului  folosit la ridicarea maşinii. Echipajele SMURD sosite la faţa locului au acordat primul ajutor dar starea bărbatului este deosebit de gravă. La locuinţa unde a avut loc accidentul a sosit  şi o echipă de criminalişti de la Poliţia  Municipală Carei.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu