HR Summit 2018: We are clujing again!

• publicat la: 2 decembrie 2017
HR Summit 2018: We are clujing again!

HR Summit este despre oameni și pentru oameni. De-a lungul a XIV ediții desfășurate la nivel național, aoferit comunităților de HR conținut de calitate și informații utile, aliniate la trendurile actuale. Astfel, am pus accent pe importanța comunităților și necesitatea de a ține pasul cu ritmul schimbărilor din piața muncii. Tocmai de aceea ne-am poziționat ca fiind evenimentul regional de resurse umane și management, care anual reunește peste 500 de profesioniști în HR și domeniile conexe.

Anul 2018 începe cu o nouă ediție HR Summit Cluj-Napoca care propune pentru zilele de 13 și 14martie o nouă structură de eveniment, cu secțiuni și strategii noi de creștere a acestei industrii. Conferința răspunde necesităților publicului transilvănean și propune o politică de HR proactiv: implicare, dezvoltare, educare.”, declară Bianca Tritean, project managerul evenimentului.

  • De ce ți se potrivește?

De ce să vii la HR Summit Cluj? Pentru că în martie 2018 am pregătit, nișat, 3 secțiuni care urmăresc să abordeze diferite particularități. Cele 3 noi secțiuni ale HR Summit Cluj-Napoca sunt următoarele: The Heart of Leadership, HR Boot Camp și The Innovation Room.

Dacă ești #manager, #teamleader sau dorești să avansezi către o astfel de poziție,The Heart of Leadershiprăspunde curiozitățilorreferitoare la noile metode de leadership, gestionarea eficientă și creativă a unei echipe implicate, menținerea membrilor echipei tale în proiect, stimularea și motivarea acestora.

Dacă ești student masterand, intern sau activezi de mai puțin de 12 luni în HR, îți propunem HR Boot Camp, secțiunea dedicată începătorilor din domeniu, suficient de motivați cât să investească în viitorul lor profesional. Noi creăm oportunitatea de a interacționa cu reprezentanți ai companiilor de top din România și îți facilităm accesul la workshop-uri interactive care abordează spețe reale, care pot contribui la orientarea ta în carieră.

Dacă ești o persoană creativă, mereu în căutare de idei inovative, am pregătit pentru tine The Innovation Room. Prezentările cuprind subiecte variate: de la metode inovative de recrutare, retenție și motivare, la cele mai interesante beneficii pentru angajații tăiși metode de diferențiere și creștere a vizibilității companiei tale la nivel național și internațional.

 

  • Blind bird Ticket

Până în 30 noiembrie 2017, am pregătit pentru tine HR Summit Blind Bird Ticket, la un preț special pentru chibzuiți. Devin-o și tu parte din comunitatea HR Summit și participă la conferință pentru un plus de know-how și networking alături de specialiști din HR și domeniile conexe. Detalii despre eveniment și bilete, pe site-ul oficial www.cluj.hrsummit.ro

Despre HR Summit – The SuperHeRoes Conference

HR Summit – The SuperHeRoes Conference este organizată de Libero Events, agenția de evenimente, B2B și  B2C, sub semnătura căreia au loc conferințe și workshop-uri: The WomanLeadership Conference, TeCOMM eCommerce Conference&Expo, ArchiTECHture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, HR Breakfast, Ecommornings, Been there.NET, Fiscalitate 24.7, Târgul de Turism Touristica.

Lasati un comentariu