Angajaţii careieni ai Muzeului Judeţean nu mai sunt doriţi la castel?

• publicat la: 24 ianuarie 2018
Angajaţii careieni ai Muzeului Judeţean nu mai sunt doriţi la castel?

Organul de conducere al Fundaţiei Centrul de Promovare a Turismului Cultural Grof Karolyi a înaintat o adresă Consiliului Local Carei ce conţine propuneri de activităţi, evenimente şi proiecte ce se doresc  a se desfăşura în Castelul Karolyi şi parcul dendrologic în anul 2018.

Adresa a fost oferită consilierilor locali înainte de începerea şedinţei din data de 23 ianuarie 2018 şi a fost dezbătută la punctul Diverse.

Primul punct al adresei specifică intenţia de desprindere a  secţiei muzeale Carei de Muzeul Judeţean Satu Mare. Potrivit celor afirmate de primar… ,,doi şefi în aceeaşi locaţie se descurcă greu…de ani de zile  trebuie să facem pace între angajaţii muzeului şi ai fundaţiei…au trecut deja 5 ani de la terminarea lucrărilor finanţate prin proiectul european aşa că putem cere taxe.,,

,,…Să studiaţi materialul şi să vedem ce facem,, a concluzionat primarul.

Discuţiile au scos în evidenţă faptul că nu există o bună relaţie cu Muzeul Judeţean din  moment ce se cere încă de la punctul 2 din adresă înlocuirea personalului existent.

Dintre propunerile cuprinse în adresă amintim deschiderea unei cafenele, a unui magazin de suveniruri, perceperii  unei taxe de 3 mii euro pentru folosirea sălii cavalerilor de la parter, perceperii unei taxe de 1500 euro la folosirea sălii 58, pavarea sau asfaltarea aleilor din parc,etc.

Centrul de promovare a turismului cultural  a solicitat în cursul anului trecut şi tăierea a 10 arbori din parc iar în anul 2012, la înfiinţarea sa,  a cumpărat un autoturism la solicitarea şi pentru uzul primarului.

http://www.buletindecarei.ro/2012/12/fundatia-grof-karoly-vrea-un-renault-masina-de-vot-udmr-aproba.html

Buletin de Carei

comentarii

de Nelu la 25 ianuarie 2018 - 16:13

sunt romani angajatii care deranjeaza? atunci e de inteles ca se vor a se schimba de primaria udemerista.

Lasati un comentariu