”Asta înseamnă să fii numărul 1 în lume!” Simona Halep confirmă şi impresionează

• publicat la: 20 ianuarie 2018
”Asta înseamnă să fii numărul 1 în lume!” Simona Halep confirmă şi impresionează

Evoluția sportivei noastre a impresionat o lume întreagă. Multe nume mari din istoria sportului-alb și-au scos pălăria în fața Simonei, după calificarea dramatică în optimile de finală de la Australian Open. Printre somitățile din tenis care au lăudat-o pe Simona s-a aflat și legendara Martina Navratilova, cu 18 titluri de Grand Slam în palmares, consemnează digisport.ro.

SIMONA HALEP – LAUREN DAVIS  4-6, 6-4, 15-13

„Ce luptă, ce combativitate! Asta înseamnă să fii numărul 1 în lume. O adevărată lecție de luptă am văzut în acest meci! Mă mir că jucătoarele au mai avut forța necesară de a-și da mâna la finalul meciului”, a spus Navratilova.

Halep a avut în acest meci 4 aşi, iar Davis niciunul, românca a comis 4 duble greşeli, iar americanca 7, Davis a avut un procentaj mai bun la punctele cu primul serviciu (69%-65%), dar Halep a fost superioară la serviciul al doilea (52%-37%). Simona a transformat 7 din cele 22 de mingi de break (31%), iar Davis 6/16 (37%). Halep a avut 27 de mingi direct câştigătoare, iar Davis a adunat 52 de winners, reprezentanta noastră a comis 39 de erori neforţate, în timp ce americanca a făcut nu mai puţin de 73 de erori neprovocate.

Simona Halep nu este prima sportivă din România care devine numărul 1 mondial la într-o ramură sportivă şi sperăm să nu fie nici ultima. În 1976 prima notă de 10 din istoria gimnasticii mondiale a fost obţinută de Nadia Comăneci care are la activ 5 medalii olimpice.

Succes Simona Halep în următoarele etape!

Lasati un comentariu