Jurnalism rigid din poziţia ,,şezut,, sau frica de deplasări la faţa locului?

• publicat la: 31 ianuarie 2018
Jurnalism rigid din poziţia ,,şezut,, sau frica de deplasări la faţa locului?

Un lucru e cert! Tăierea  arborilor din parcul aşa zis dendrologic Carei a deranjat puternic cabinetul 1 de la Primăria Carei. În lipsă de orice argument justificativ pentru  retezarea  de arbori sănătoşi ca urmare a tăierii fără respectarea normelor impuse, consilierul şi finul primarului  aplică metoda manipulării opiniei publice şi încearcă abaterea atenţiei de la faptele grave ce se petrec pe domeniul public.

https://opiniedecarei.com/2018/01/31/un-copac-rupt-sau-cu-ramificatiile-retezate/

Pe zi ce trece  ne putem convinge şi de greutatea înţelegerii limbii române. Nu numai acest aspect  este de remarcat ci şi rigiditatea în deplasare.

Statul pe scaun şi încasarea de salariu de peste 4 mii de lei din banii careienilor a amorţit orice urmă de interes în ale jurnalismului pe care se pretinde a-l practica.

Dacă pentru balul organizat de UDMR Carei a făcut efortul de a se deplasa şi de a urmări  baletul consilierilor  costumaţi în fetiţe, pentru tăierile  dubioase de arbori din parc  nu a mai făcut acelaşi efort cu toate că distanţa era mai mică faţă de sala de bal.

..imagini de la balul organizat de UDMR Carei  şi preluate de pe opiniedecarei.ro, primele 2 iar ultimele două de pe  anzsiszk.ro….

Numeroase imagini de la balul distracţiei UDMR au fost postate pe blogul său dar niciuna de la acţiunile de rărire a parcului careienilor. E adevărat că în parc nu se serveşte  nimic din ce a fost la bal  dar dacă ţinem cont că este un domeniu de interes major pentru careieni parcă  nu se face totuşi să nu consemnezi nimic.

Oare poza cu copilul cu trompeta de la articolul umoristic e preferata din copilărie?

 

http://www.buletindecarei.ro/2018/01/cine-raspunde-pentru-distrugerea-arborilor-din-parcul-dendrologic.html

http://www.buletindecarei.ro/2018/01/alo-garda-forestiera-garda-nationala-de-mediu-aveti-alergie-la-carei.html

 

 

Atacurile  la adresa Buletin de Carei şi a colaboratorilor  săi  sau la adresa membrilor de familie  a administratorului Buletin de Carei nu reuşesc să ne intimideze!

Continuăm. Ce nu te omoară te întăreşte!

Ne propunem să semnalăm şi   să publicam în continuare toate situaţiile cu care se confruntă careienii, uneori de coşmar de-a dreptul. Incurajările careienilor  plătitori de taxe şi impozite, pentru care le mulţumim,  ne dau puterea de a merge mai departe!

Fiecare dintre cetăţenii acestui oraş are dreptul la condiţii decente de viaţă indiferent de pregătire, de  etnie, de condiţia socială. Cu toţii  contribuim la bugetul local şi de stat şi trebuie să fim conştienţi că avem şi drepturi  nu numai obligaţii !

comentarii

de sany la 1 februarie 2018 - 14:48

sa mergeti la parc si sa vedeti acolo ce se taie din copacii!
rusine sa va fie polgarmester!!! ati venit la carei numai ca sa distrugeti parcul ca si pe crasna si mobile????

Lasati un comentariu