Angajată agresată fizic pe motiv de …Centura Careiului

• publicat la: 1 februarie 2018
Angajată agresată fizic pe motiv de …Centura Careiului

Proaspăt numit în funcția de director de investiții, Emil Dodan a luat-o la pumni pe o subalternă. Scena a avut loc în biroul lui Emil Dodan. Martorii susțin că în cursul dimineții de joi s-a derulat o ședință tehnică, în cadrul căreia s-a discutat de centura orașului Carei, unde lucrările au fost întrerupte de mai multe luni, scrie evz.ro.

La un moment dat, directorul de investiții Dodan, care este finul lui Ilie Radu Băruță, directorul general regional al DRDP Cluj, i-a spus doamnei Violeta Alexa, șef de serviciu, să rezolve cu certificatele de plată pentru lucrările executate la centura Carei. ”Doamna Alexa a replicat că nu intră în atribuțiile ei să întocmească aceste documente de plată, și nici ale DRDP Cluj, aceste atribuții fiind ale dirigintelui de șantier. Doamna Alexa a mai relatat că pentru a completa acele documente ar fi nevoie de un ordin expres dat de CNAIR București. În acel moment domnul Dodan s-a enervat cumplit și a început să o înjure de mamă. Și-a pierdut complet controlul”, spune sursa EvZ.

Conflictul a escaladat și a degenerat în loviri. Speriată, șefa de serviciu VIoleta Alexa a fugit din biroul directorului Dodan care o înjura cum îi venea la gură. Femeia a fugit pe holul instituției cu directorul Dodan după ea. La un moment dat, spun sursele EvZ, directorul i-ar fi aplicat un pumn în cap ceea ce a lăsat-o lată, pe podea, pe Violeta Alexa….integral pe evz.ro.

Lasati un comentariu