Cartierele Mihai Viteazu I şi II din Carei. Apar doar în cazul accesărilor de proiecte nu şi pe Harta Carei

• publicat la: 1 februarie 2018
Cartierele Mihai Viteazu I şi II din Carei. Apar doar în cazul accesărilor de proiecte nu şi pe Harta Carei

Atacuri fără precedent la adresa Buletin de Carei şi a administratorului acestuia după consemnarea realităţilor din administraţia careiană. Nu a fost pe placul administraţiei Kovacs-Keizer nici publicarea pagubelor de peste 5,77 milioane RON constatate de Camera de conturi la Primăria Carei, nici tăierile de arbori protejaţi din parc precum şi tăierile fără respectarea normelor de tăiere în interiorul unei zone protejate!

Nu va fi pe placul lor nici semnalarea de mai jos, o realitate incontestabilă dar ne asumăm riscul.  Adevărul nu a adus niciodată laude celor care îl  scot la iveală  ci mai degrabă minciuna atent ambalată.

Pagina oficială a Primăriei Carei, www.municipiulcarei.ro este arată ca o curte părăsită unde mai intră doar arareori câte un amic să dea de mâncare la maidanezul  de pază.

Din puţinul de informaţii care se regăsesc pe pagina oficială – Primăria Carei – vă semnalăm că Harta Carei  nu corespunde realităţii deşi am atras atenţia despre acest aspect de ani de zile.

Are conducerea Primăriei Carei  alergie  la numele de MIHAI VITEAZU?

Pe Harta Carei nu apar cartierele Mihai Viteazu I şi II ci doar cartierele de locuinţe Republicii şi Eliberării. Situaţia este identică şi la Panoul cu informaţii turistice amplasat în centrul Careiului.

Când vine vorba însă de accesat proiecte cu finanţare nerambursabilă din fonduri europene….iute apare şi Cartierul Mihai Viteazu I şi Cartierul Mihai Viteazu II.

Păi se poate domnule primar Kovacs? Domnule viceprimar Keizer… ce să înţeleagă careienii din jongleriile domniilor voastre? Avem sau nu avem cartier de locuinţe Mihai Viteazu? Ce le transmiteţi careienilor?

Vă deranjează apariţia numelui  Mihai Viteazu pe Harta Carei? Nici Biserica Sf.Apostol Andrei nu apare pe Harta Carei dar apar toate obiectivele din comuna Căpleni….Să înţelegem că doar unele obictive româneşti vă deranjează?

Când veţi  actualiza această pagină oficială a Primăriei Carei? Autorizaţiile de construcţie se opresc la nivelul anului 2015….Investiţiile publice la nivelul anului 2012….Ce doriţi să ascundeţi de nu publicaţi acestea informaţii publice ce apar pe paginile fiecărei primării din ţară?

Mihai Viteazul este voievodul român care a unit cele trei ţări româneşti în anul 1600.

În vara anului 1601 Mihai Viteazul şi-a stabilit tabăra la Moftin, prima comună de lângă Carei,  pentru 20 de zile pregătindu-se pentru pentru bătălia de la Gurăslău, ultima sa victorie. La începutul lunii iulie 1601, Mihai Viteazul îşi schimbă tabăra militară de la Debreţin, trece prin Carei, apoi se aşează la Moftin pe malul stâng al râului Crasna. La Moftin, pe vatra actuală a localităţii Moftinu Mic şi pe două movile învecinate pe drumul de legătură cu Sînmiclăuş, a staţionat numai oastea lui Mihai Viteazul, oastea lui Basta György având tabăra la Satu Mare. La începutul lunii iulie 1601, în tabăra militară a lui Mihai Viteazul de la Moftin se aflau peste 16.000 de oameni, din care 8.000 erau călăreţi.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu