Dezvăluiri uluitoare ale unui primar

• publicat la: 26 februarie 2018
Dezvăluiri uluitoare ale unui primar

Cătălin Cherecheş, primarul de la Baia Mare , a afirmat  în direct la Antena 3 că secretarul politic al Ambasadei SUA l-a vizitat la Baia Mare înainte de alegeri. Oficialul american ar fi fost foarte bine informat despre şansele fiecărei formaţiuni politice şi i-ar fi spus lui Cherecheş că este la curent cu faptul că alianţa care îl susţine va controla Consiliul Local după alegeri. „Tare aş vrea să acceptaţi un viceprimar UDMR”, ar fi spus oficialul american, potrivit relatărilor primarului.

sursa stiripesurse.ro

Oare de ce oficialii americani nu şoptesc şi la urechea primarului Kovacs preşedinte al UDMR Carei ca să accepte un viceprimar român la Carei, un oraş din România? Mai ales că la Baia Mare maghiarii sunt doar 9% iar la Carei românii depăşesc 44%.

Buletin de Carei

comentarii

de Horia Mărieș la 26 februarie 2018 - 16:42

Cu tot respectul.

“Stiri pe surse”, Antena 3 și Cătălin Cherecheș nu sunt din păcate cele mai credibile “surse” si nici cele mai credibile personaje.
Nu trebuie sã vã spun de ce, lumea cunoaste bine tema.

A insinua insã cã americanii se bagã in treburile interne (importante) românesti, cum ar fi de exemplu alegerile locale, este ceva pueril si constituie o vãditã propagandã pesedistã.

Mai rãmânea ca numitul Cătălin Chereches, cel care a fost prins in flagrant delict de luare de mitã, cel despre care se bârfește cã ar fi fost la un monent dat, când i s-au aprins câlcâiele, iubițelul (chiar dacă unul pasager) al Elenei Udrea, cel care a ridicat un zid ca sã izoleze de oraș blocurile locuite de romi, etc ; să ne spună că și George Soros a incercat de nenumărate ori să influenteze alegerile locale din Baia Mare, asa cum se afirmă in gura mare si fără nici o teamă de ridicol în țara vecină și prietenă, de către distinsul Viktor Orbán si acolitii lui din cadrul Fidesz.

Dar nu este exclus să ajungem in curând si acolo, atât timp cât ideile unui condamnat definitiv cum este pescarul in apele tulburi ale lacului Belina, distinsul domn Liviu Dragnea, vor reuși să convingă mereu si mereu, prostimea votantă.

de Raul la 26 februarie 2018 - 16:50

Cu tot respectul domnule Maries dar nu sunteti la curent cu toate cele facute de primar in Baia Mare. Este cel care a trimis o scrisoare deschisa lui Victor Orban prin care a solicitat sprijin nu guvernului nostru ci celui de la Budapesta pentru dezvoltarea culturii in Baia Mare. Asa cum scrisoarea ramane ca dovada raman si inregistrarile de la orice post tv indiferent cum se numeste acesta!

de Horia Mărieș la 26 februarie 2018 - 19:37

@Raul.

Aveti dreptate.
Nu sunt suficient de bine informat privind isprăvile lui Cătălin Cherecheș.
Poate că ar trebui să mă mai informez despre dânsul.
Doar că omul nu merită să-mi pierd timpul cu el.
Am alte chestii mult mai bune de făcut in viață.
Vorba americanilor cei huliți de Cherecheș: Time is money.

de adam la 27 februarie 2018 - 10:13

chiar asa-de ce sa nu fie si romani la primaria?
noi suntem bine cu toata lumea la carei si nu e frumnos ce face udmr.

de unio la 27 februarie 2018 - 11:52

Catalin Chereches a obtinut in 2012 mandatul de primar ca membru PNL.

de Vladut la 27 februarie 2018 - 13:07

si la Carei primarul de acum a obtinut primul mandat ca membru la partidul noua democratie de nordvest unde era membru si vicele keizer. acum is amandoi la udmrdar keizer a fost si membru la pnl carei

Lasati un comentariu