Frica de Noua Dreaptă la Carei naşte Bancul săptămânii

• publicat la: 26 februarie 2018
Frica de Noua Dreaptă la Carei naşte Bancul săptămânii

Devine tot mai clar că Buletin de Carei  este hărţuit şi denigrat pentru că este independent financiar şi pentru că articolele documentate prezentate nu pot fi combătute. Disperarea de a discredita Buletin de Carei  naşte fel de fel de himere în mintea celor care scriu pe banii publici.

,,Mai mult sau mai puțin întâmplător, Daniela Ciuta este prietenă pe Facebook cu președintele Partidului Noua Dreaptă, filiala Arad, Virgiliu Angel Popescu. Devinde tot mai clar în jurul cui se va coagula viitoarea filială din Carei a Partidului Noua Dreaptă,, scrie dis de dimineaţă consilierul primarului Kovacs preşedinte al UDMR Carei. Un consilier care gafează ca de obicei scrierea corectă a numelor celor la care face referire. La fel a procedat şi cu directorul Micovschi.

Daniela Ciută are o listă  consistentă de prieteni din care fac parte şi academicianul Marius Porumb,profesori , medici, istorici, scriitori, rezervişti militari, membrii  din toate partidele si de toate etniile sau alte categorii sociale.

Faptul că o anume persoană scrie la comentarii şi doreşte să îşi facă partid nu e un motiv pentru a asocia Buletin de Carei cu Noua Dreaptă. Cel puţin pentru cine gândeşte normal.

Megyeri Tamas Robert de la UDMR Carei a  scris şi el  la comentarii, ba a scris chiar un articol cum că aş face reclamă la UDMR.  După logica finului de primar ajuns consilier personal al lui înseamnă că filiala UDMR este coagulată  în jurul meu?

Am fost acuzată rând pe rând că susţin liberalii, apoi PSD şi că fac reclamă la UDMR.

În loc  să vă stoarceţi creierii cu găsirea de minciuni pe care nici voi nu le credeţi ar fi mai indicat  să publicaţi Raportul oficial al Camerei de Conturi cu paguba făcută de administraţia Kovacs-Keizer de 5,77 milioane de RON din banii publici. Sau ceva poze cu arborii tăiaţi din parc  pentru care primăria Carei a dat comandă de tăiere pe motiv că sunt 90% uscaţi …nu de altceva dar arborii uscaţi din parc zac bine mersi la locul lor punând în pericol securitatea trecătorilor.

Credeam că Szasz Lorand  mai are rezerve de imaginaţie pentru a combate cât de cât  documentat Buletin de Carei dar …m-am înşelat.

Poate ne scrie Szasz Lorand un articol despre prietenii săi de pe pagina sa de Facebook care doresc deportări de tip hortyst la adresa mea.

Daniela Ciută

comentarii

de Rovena la 26 februarie 2018 - 15:15

O veste bună pentru românii din Carei! Cum mă pot înscrie în Partidul Noua Dreaptă?

de Angel Popescu la 26 februarie 2018 - 18:16

Pentru mai multe informații contactați-mă la nr 0746.549.068 Angel Popescu.
Noua Dreaptă Pentru Dumnezeu, Neam și Țară !!!

Dacă mai există români care nu sunt aserviți, plătiți sau sclavi ai UDMR în Carei, intrați în Noua Dreaptă, ca în 2020 să dăm de pământ cu UDMR, curvă politică, un ONG constituit pe criterii etnice și care nu ar trebui să conducă nici un oraș din România .

Rugăm AVO și UDMR-iștii să se abțină.

de Buletin de Carei la 26 februarie 2018 - 22:36

Vă rugăm să contactaţi sediul UDMR pentru rezolvare litigii sau cu primăria Carei dacă tot au aceleaşi adrese de contact şi conducători.Buletin de Carei este al tuturor careienilor oneşti care nu iubesc discriminarea şi corupţia.

de Marius la 27 februarie 2018 - 08:32

Buna
Vreau sa ma înscriu.Aduc inca 100 de persoane.Unde-i sediul în Carei?
Asa nu se poate.Eram in trecere prin Sacuieni Bihor și vad drapelul Ungariei arborat pe institutul statului.Unde-i Poliția sa se autosesizeze sau numai vad de atata Bacșiș.
Iar ce se intampla in Carei de cand Kovacs este primar se vede clar ca este finanțat de unguri joacă hora lor.Vanzator de tara nesimțit.

de intrebare la 28 februarie 2018 - 18:27

Nu ar trebuii sa fie un banc…….poate sa fie realitate…ESTE NEVOIE

Lasati un comentariu