Statul de funcţii de la UAT Carei se modifică din ce în ce mai des

• publicat la: 22 februarie 2018
Statul de funcţii de la UAT Carei se modifică din ce în ce mai des

Şedinţa Consiliului Local din data de 20 februarie 2018 a mai adus o modificare la Statul de funcţii  al Primăriei Carei prin modificarea clasei, respectiv  a gradului profesional al funcţiei  publice vacante de execuţie consilier  clasa II, grad profesional superior din cadrul Serviciului Tehnic în funcţie publică clasa I, grad profesional superior. Persoana  pentru care a fost efectuată modificarea este Regeczy Ştefan Csaba.

Personalul angajat la Primăria Carei se plimbă de la un serviciu la altul  mai ceva ca piesele de la table. Unele persoane figurează la un departament dar îşi desfăşoară activitatea în cu totul altă parte. Altele obţin periodic concedii fără plată pentru a lucra peste hotare. Dacă au succes rămân acolo iar dacă nu se acomodează….postul îi aşteaptă.

La Primăria Carei  au loc astfel de  modificări în funcţie de persoana care se doreşte a fi promovată sau angajată. Chiar şi pentru postul de director economic au fost făcute modificări pentru ca să nu se mai ajungă în situaţia de a da examen la ANFP sau Prefectură şi să obţii sub 30 de puncte. Schimbi încadrarea postului şi apoi poţi organiza liniştit concurs pe post de director economic la Primăria Carei cu comisia dorită.

Ar fi foarte interesant şi util de postat pe pagina Primăriei Carei CV urile  primarului şi al viceprimarului precum şi al directorilor de departamente din cadrul Primăriei Carei.  Să vedem ce e xperienţă şi ce realizări îi recomandă pentru aceste posturi plătite regeşte.

Statul de functii Primaria Carei 02 2018

Buletin de Carei

comentarii

de pro grebla la 22 februarie 2018 - 17:32

merita sa cititi cine sunt angajatii de la primarie!
numai familii una si una da si pupilele sefilor!

de Sandor la 22 februarie 2018 - 17:38

nimeni nu este angajat la centrul de promovare turism?

Lasati un comentariu