Tabăra de matematică de la Carei la final. Cristiana Lucuţ:,,Revin cu plăcere la Carei,,

• publicat la: 9 februarie 2018
Tabăra de matematică de la Carei la final. Cristiana Lucuţ:,,Revin cu plăcere la Carei,,

Vineri, 9 februarie 2018  a avut loc închiderea Taberei judeţene de matematică de la Carei. Timp de 5 zile, cei mai buni matematicieni ai judeţului din ciclul gimnazial, au participat la un program de pregătire  înainte de începerea fazei locale a Olimpiadei de Matematică. În anul  aniversării Centenarului Marii Uniri, etapa naţională a Olimpiadei de Matematică se va desfăşura la Satu Mare.

Potrivit celor declarate de către inspectorul de specialitate, prof.dr.Doina Muntean,  totul a decurs conform programului, elevii s-au comportat foarte bine, au beneficiat atât de orele de specialitate susţinute de cei mai buni profesori din judeţ cât şi de activităţi recreative specifice vârstei lor. Tabăra a avut loc în incinta Liceului Tehnologic ,,Simion Bărnuţiu,,  din Carei care dispune de internat şi cantină.

După testul  de verificare din cursul zilei de vineri, 9 februarie, a avut loc Festivitatea de Premiere unde fiecare elev a primit şi un tricou amintire, imprimat cu sigla Anului Centenar şi a Taberei de matematică de la Carei. Premierea  s-a derulat  în prezenţa inspectorului de matematică, prof. dr.Doina Muntean şi a cadrelor didactice participante.

Mulţi dintre elevii participanţi au participat la Carei şi la ediţiile anterioare ale Taberei.

Cristiana Lucuţ, elevă la Şcoala Gimnazială Grigore Moisil din Satu Mare a rămas la fel de comunicativă ca şi anul trecut dar între timp a adunat noi rezultate meritorii.

,,Mă bucur că am revenit la Carei. Ne-am simţit foarte bine, mi-au plăcut mult şi activităţile recretative, în special pregătirea gogoşilor la Casa Şvabilor. Am învăţat dar ne-am şi distrat,, a menţionat pentru Buletin de Carei Cristiana Lucuţ.

Toţi elevii au menţionat faptul  că au acumulat cunoştinţe noi în cele 5 zile ale taberei de la Carei, evident că fiecare a avut câte un cadru didactic preferat. Băieţii au fost încântaţi de seara petrecută la bowling sau la Clubul elevilor secţia de tenis de masă.

Alţii au apreciat activitatea organizată de instructorul Olimpiu Mastan de la Clubul elevilor de confecţionare de mici aeroplane din carton.

Atmosfera deosebită din Tabăra judeţeană de matematică de la Carei i-a făcut pe elevi să îşi dorească revenirea şi la următoarea ediţie ceea ce presupune însă multă muncă pentru a dovedi că se menţin în topul celor mai buni mici matematicieni din judeţ.

Buletin de Carei

imagini de la activităţi…

https://www.facebook.com/pg/buletindecarei.ro/photos/?tab=album&album_id=1984981141750154

Lasati un comentariu