Curtea de Conturi a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei pentru abaterile de la Primăria Carei

• publicat la: 8 martie 2018
Curtea de Conturi a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei pentru abaterile de la Primăria Carei

Pentru prietenii de pe pagina consilierului primarului Kovacs, Szasz Lorand, care ne denigrează mereu precizăm că Buletin de Carei nu face decât să consemneze din documentele oficiale redactate de diferite instituţii ale statului român precum şi acţiuni şi evenimente care au loc pe raza mun.Carei.

Nu Buletin de Carei se face răspunzător pentru pagubele consemnate de Curtea de Conturi la Primăria Carei şi nici pentru acţiunile administraţiei publice care plăteşte din banii careienilor o adevărată redacţie pentru a a bate atenţia de la faptele consemnate de noi.

Documentul din imagine a fost  redactat de Curtea de Conturi a României în luna februarie 2018. Orice cetăţean  român poate obţine aceste informaţii în baza unei simple cereri în virtutea legii 544 din 2001.

Cine întreabă primeşte şi răspunsuri.  Nu trebuie să vă fie frică să  întrebaţi unde ajung banii dvs plătiţi ca taxe şi impozite.

Nu vă lăsaţi manipulaţi de persoane care nu au realizat nimic pe cont propriu şi care depind de banul public. Toţi cred că vrem lucrări de calitate în oraşul Carei precum şi un tratament egal pentru toţi locuitorii indiferent de etnie şi religie.

Până la această dată Parchetul din Carei nu a  oferit  un răspuns.

Buletin de Carei

 

 

comentarii

de Dinu la 8 martie 2018 - 17:53

Lucreaza la greu economica sa propuna clasarea cazului si disparitia pagubei! Frumosi bani 57 de miliarde! Ce nu fac unii ca sa ramana cu ei!

de mirela la 8 martie 2018 - 18:43

pentru cine lucreaza parchetul Carei?

de Careian. la 8 martie 2018 - 19:47

Parchetul Carei apara dreptatea sau hotia?

de Marius la 8 martie 2018 - 20:42

Sa nu uitam DNA!Cine il anunta?Toți hotii sa fie trasi la răspundere!

Lasati un comentariu