La Carei va avea loc etapa națională a Olimpiadei școlare la ”Tehnologii” – domeniul Fabricarea produselor din lemn

• publicat la: 29 March 2018
La Carei va avea loc etapa națională a Olimpiadei școlare la ”Tehnologii” – domeniul Fabricarea produselor din lemn

Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare organizează etapa națională a Olimpiadei școlare la disciplinele din aria curriculară ”Tehnologii” – domeniul Fabricarea produselor din lemn, care se adresează elevilor din învățământul liceal – filiera tehnologică, clasele a XI-a și a XII-a.

Competiția se desfășoară în perioada 2-6 aprilie 2018 la Liceul Tehnologic ”Simion Bărnuțiu” Carei, unde sunt așteptați 60 de elevi, profesori însoțitori și membri ai Comisiei Centrale. Festivitatea de deschidere a Olimpiadei Naționale de Fabricarea produselor din lemn va avea loc luni, 2 aprilie, ora 17.00, la Centrul Cultural Carei.

Elevii participanți vor susține o probă scrisă, marți 3 aprilie și o probă practică, joi 5 aprilie. Cazarea elevilor și profesorilor însoțitori se face la Liceul Tehnologic ”Simion Bărnuțiu” Carei, care și-a deschis larg porțile acestui eveniment, cu ospitalitatea caracteristică, pentru a primi echipajele din 16 județe ale țării.

Miercuri, 4 aprilie, pentru participanții la olimpiadă este organizată o vizită la fabrica de mobilă Polipol din Foieni, la Castelul Karolyi și obiective turistice din Municipiul Carei. Festivitatea de premiere este programată pentru joi, 5 aprilie, ora 18.00, în Sala de festivități din cadrul Primăriei Carei.

Pentru cei care nu sunt din Carei precizăm că sala de festivităţi a Primăriei Carei are  doar simbolistică maghiară deşi oraşul este multietnic şi românii au numeroase personalităţi remarcabile  dar care sunt refuzate a fi scoase în evidenţă. Este o ruşine pentru conducerea unui municipiu să se prezinte  astfel în faţa unor oaspeţi din ţară care vor crede că românii nu au avut personalităţi reprezentative când de fapt sunt  foarte numeroase!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu