Lucrări pe strada Uzinei din Carei

• publicat la: 8 martie 2018
Lucrări pe strada Uzinei din Carei

Locuitori de pe strada Uzinei au solicitat Buletin de Carei  date despre lucrările care au loc pe trotuarele lor.

În această perioadă o firmă din Cluj Napoca efectuează lucrări de introducere a  unor cabluri electrice în municipiu. Potrivit  datelor oferite de Rakovki Francisc de la serviciul Tehnic din Primăria Carei, lucrările se desfăşoară ca urmare a aprobării unui proiect care va permite conectarea în buclă a transformatoarelor de curent amplasate pe raza oraşului.

Astfel, în cazul unei pene de curent similare celei care a avut loc la trecerea dintre anii 2014 şi 2015 se va putea interveni eficient  iar locuitorii nu vor fi afectaţi de eventualele defecţiuni din anumite zone.

Strada Uzinei este strada asfaltată în cursul anului 2017 dar care nu are canalizarea introdusă. Lucrările de canalizare se vor efectua în acest an potrivit unui proiect de hotărâre aprobat de Consiliul Local.

Buletin de Carei solicită pe acestă cale Primăriei Carei să acorde o mai mare importanţă dialogului cu locuitorii oraşului şi să informeze  din timp unde şi când vor avea loc lucrări în oraş. Buletin de Carei  se oferă să publice gratuit toate aceste anunţuri.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu