Viceprimarul Keizer promite reflectoare pentru iluminat bustul lui Mihai Eminescu

• publicat la: 29 martie 2018
Viceprimarul Keizer promite reflectoare pentru iluminat bustul lui Mihai Eminescu

Miercuri, 28 martie 2018 a avut loc şedinţa ordinară a Consiliului Local Carei. În cadrul punctului Diverse  consilierul Ciută a intervenit pentru a felicita executivul pentru amplasarea de reflectoare la grupul statuar Otilia Marchiş-Ady Endre dar şi pentru a solicita un tratament similar  pentru bustul lui Mihai Eminescu.

,,…vă felicit pentru iniţiativa de amplasa reflectoare la grupul statuar Otilia Marchiş -Ady Endre, sunt foarte bine puşi în evidenţă…am văzut umbre şi penumbre….dar când am mers mai încolo, la bustul lui Mihai Eminescu nu am mai văzut umbre şi penumbre…o fi el Luceafărul poeziei româneşti dar şi el trebuie luminat…vă rog frumos să puneţi şi acolo 2 reflectoare domnule primar ….că ştiu cât v-aţi dorit acest bust,,  a menţionat consilierul Ciută .

Viceprimarul Keizer a intervenit în această problemă şi a precizat că …,,vom fi foarte atenţi şi pentru acel bust  dar domnul primar nu  se ocupă de asta …am să vorbesc cu domnul Rakovski să fim mai atenţi şi vom pune şi acolo reflectoare,,.

Buletin de Carei

comentarii

de Farcau Mariana la 29 martie 2018 - 12:39

Felicitari domnule viceprimar!Faptele vorbesc!

Lasati un comentariu