Atac la proprietatea privată! O familie s-a trezit cu 10 persoane incluse în spaţiul lor de locuit

• publicat la: 25 aprilie 2018
Atac la proprietatea privată! O familie s-a trezit cu 10 persoane incluse în spaţiul lor de locuit

Astăzi, 25 aprilie 2018, a avut loc dezbaterea publică pentru dezbaterea  Planului Urbanistic de Detaliu ,,Construire locuinţe sociale,, în zona dintre str.Dr.Marinescu şi Zaharia Bârsan. Nu a fost prezent  nimeni de la serviciul de Asistenţă socială ci doar şef serviciu Urbanism şi viceprimarul Keizer împreună cu proiectantul.

Au participat 20 de locuitori de pe cele 2 străzi menţionate, locuitori care şi-au manifestat clar şi răspicat dezacordul pentru construirea în zona lor a 56 de apartamente pentru minoritatea rromă.

Spre stupefacţia tuturor, doamna Donca a  precizat că la adresa sa de domiciliu mai figurează 10 persoane despre care nu ştie absolut nimic. Una dintre acestea  ar fi încă la penitenciarul din Bucureşti. Despre această situaţie a aflat când s-a trezit cu Poliţia la poartă pentru a  se interesa de soarta unor indivizi care figurau cu domiciliul la adresa ei. Săptămânal Poliţia vine la uşa ei cu o citaţie pentru infracţiuni ale unor persoane pe care doamna Donca nu le cunoaşte.

A anunţat Serviciul de Evidenţa Populaţiei dar acolo i s-a comunicat că este problema….Primăriei Carei. Casa în care locuieşte doamna Donca este a socrilor săi şi este deci coproprietar.

Situaţia nu este unică pentru mun.Carei. Buletin de Carei a mai semnalat astfel de situaţii de coşmar în anul 2012 şi tot pe strada Dr.Marinescu.

http://www.buletindecarei.ro/2012/05/se-intampla-in-romaniain-carei13-chiriasi-pe-adresa-unei-familii-fara-acordul-acesteia.html

Conducerea oraşului Carei chiar vrea să ajungem în Cartea Recordurilor  în mai multe domenii de interes local?

Să te trezeşti peste noapte cu 10 chiriaşi nu e de ici de colo. Pentru cei implicaţi direct în această situaţie coşmarul e de nedescris.

Buletin de Carei

 


comentarii

de Timoc Titel la 26 aprilie 2018 - 08:32

Daca are ghinion se poate trezi cu mascatii la poarta…

de Buletin de Carei la 26 aprilie 2018 - 13:11

Situatia persisita de ani de zile de parca si Serviciul de Evidenta populatiei ar fi in solda cuiva anume.

de IOAN la 26 aprilie 2018 - 14:45

Cred ca populatia trebuie invatata sa se indrepte impotriva functionarilor publici care fac abuzuri

Lasati un comentariu