Avem nevoie de coşuri de gunoi stradale la Carei?

• publicat la: 20 aprilie 2018
Avem nevoie de coşuri de gunoi stradale la Carei?

Buletin de Carei a semnalat ieri  lipsa coşurilor  stradale de gunoi pe artera principală Mihai Viteazu la solicitarea unor agenţi economici. Aceştia se plâng că în lipsa coşurilor  stradale de gunoi cei care trec prin zonă lasă ambalaje pe unde apucă fapt ce strică imaginea oraşului nostru. Coşurile  stradale de gunoi au fost ridicate de angajaţii Primăriei în luna ianuarie 2018.

http://www.buletindecarei.ro/2018/04/agentii-economici-cer-cosuri-de-gunoi-pe-calea-mihai-viteazu-din-carei.html

Câţiva cititori au intervenit şi au semnalat lipsa coşurilor de gunoi stradale şi în alte zone ale oraşului Carei iar alţii sunt de părere că  trecătorii şi turiştii se pot deplasa în spatele blocurilor pentru a căuta tomberoane unde să arunce ambalajul de la o îngheţată sau un flacon gol de apă.

Cei care  fac deplasări în Austria , Germania, Ungaria sau alte ţări europene dar nu numai pot constata că în apropierea magazinelor , a locurilor de relaxare cu bănci sau a micilor terase există cu prisosinţă coşuri de gunoi stradale.

În Croaţia,  există coşuri de gunoi pentru mici ambalaje şi în Parcul Naţional de la Plitvice, dar nu numai, pe toate cărările ce fac parte din traseele turistice şi niciunul nu este lăsat  neîntreţinut.

Avem sau nu avem nevoie de coşuri  stradale de gunoi în Carei?

Buletin de Carei

Lasati un comentariu