Buletin de Carei are din nou dreptate! Primăria Carei publică pe site Achiziţiile publice…PARŢIAL

• publicat la: 11 April 2018
Buletin de Carei are din nou dreptate! Primăria Carei publică pe site Achiziţiile publice…PARŢIAL

La mai puţin de o lună de la solicitarea Buletin de Carei de publicare a Achiziţiilor publice pe site, Primăria Carei se conformează şi actualizează site ul oficial aşa cum prevede legislaţia în vigoare.  Doar că pe anii 2014, 2015 şi 2016 nu apar  integral Achiziţiile Publice.O fi ceva de ascuns de ochii lumii de nu apar informaţiile din aceşti ani?  Sau încă se lucrează…..

Buletin de Carei solicită în continuare UATM Carei să facă publice toate Achiziţiile Publice din anii 2013, 2014, 2015 si 2016.

Aveţi acum posibilitatea să urmăriţi pe ce anume a cheltuit banul public  conducerea Primăriei Carei în anul 2017.

Intraţi pe www.municipiulcarei.ro şi accesaţi din coloana din dreapta Achiziţii publice. Categoria Investiţii publice încă nu a fost actualizată.

Dacă înţeleg limba română sau dacă ştiu să citească o listă de achiziţii publice, sunt invitaţi să lectureze şi cei care acuză Buletin de Carei de fiecare dată când apare un material despre cheltuirea banului public.

Socotiţi câte scaune ergonomice a cumpărat în 2017 Primăria Carei, câte fotolii tip scoică, rafturi şi mobilier de birou sau câte imprimante, calculatoare  de orice tip se  achiziţionează. An de an se cumpără mii de bulbi de lalele şi puieţi de ar trebui să avem pădure pe fiecare stradă.

Aveţi ocazia să vedeţi că fiecare afirmaţie a Buletin de Carei a fost bine documentată.  Apar în acele liste de Achiziţii Publice  firme ale unor angajaţi din Primăria Carei sau ale unor consilieri locali!

Kombi Group, Pominova sau Home Project sunt firme pe care le găsiţi mereu prezente la Achiziţiile publice. Nu lipseşte nici blogul fostului consilier al primarului …

În 2017 sunt plătite servicii de supraveghere a lucrărilor la infrastructura rutieră către firma Provem din Satu Mare. Şi nu doar o dată.

Vedem cu toţii calitatea lucrărilor la lucrările executate şi nu am uitat de refacerea  drumului de pe calea Mihai Viteazu la o lună de la terminarea lui sau de plombările care nu ţin nici un sezon. Dar plătim nu puţini bani pentru  supraveghetori de lucrări.

Apar şi tipăriturile cărţilor exclusiv în limba maghiară de către Primăria Carei.Pentru cartea batjocoritoare la adresa Otiliei Marchiş preţul de tipografie  a fost sub cel cerut la vânzare.

Avem şi servicii plătite pentru …sondaje de opinie efectuate de o firmă din Tăşnad….

….şi altele

La data de 18 martie 2018, Buletin de Carei  solicita în mod public Primăriei Carei adică UATM Carei postarea pe site-ul său oficial, conform LEGII, a Strategiei  de achiziții publice  care lipsea cu desăvârşire din  anul 2014 încoace.

https://www.buletindecarei.ro/2018/03/in-atentia-uatm-carei-postati-pe-site-strategia-de-achizitii-publice.html

Buletin de Carei

 

comentarii

de HAI PRIMARIA la 11 April 2018 - 11:06

hai ca se poate primaria Carei!!!! nu va tot fofilati sa publicati pe ce cheltuiti banul public!

de Ochiu la 11 April 2018 - 12:58

Vai dar ce simturi ascutite are daniela, parol pui de sekurist!

de sandu la 11 April 2018 - 13:47

hai ca iar ai gresit adresa ochiule. Daniela nu a fost nici macar membru de PCR cum a fost primarul care a venit cu numirea de la comunisti pentru Crasna Carei si nici ca Lajos care mergea in America pe cand numa colaboratorii securistilor mereau. cine se chefuieste la Carei si Urziceni cu sefii de la sriul satmarean? parca nelu este mereu in jurul lui jeno iar calin se scalda la tasnad cu trupa de soc. Cat a luat cuscrul primarului pe casa data la Lidl? dar omul de casa balai care a cumparat casa 40 ca sa primeasca sutele de mii de euroi? cat a lucrat sebi de la urbanism ca sa scoata strada de locuinte din zona rezidentiala…..mari afaceri se fac la primaria Carei si mare suparare aveti cand scrie Buletinu de Carei despre ce nu vreti voi sa se stie…. hai mai scrieti ca poate mai aflam cate ceva si poate va ajut sa rezolvati fara ochiul magic din biroul 2 care coordoneaza reteaua de urmarire din oras cu minoritarii…..hihihihi

de Daniel la 11 April 2018 - 13:55

Cred ca vrei sa zici biroul 3, nu 2, da ma rog….

de Mitica la 11 April 2018 - 14:07

Ouau ce tare ii sandu, la cum se exprima, e 100% sigura pe ea, ce detalii, ce informatii!, curat murdar, sandu asta, e smecher ofiter de spionaj pe filaj, nu alta

de Radu la 11 April 2018 - 16:19

ma mitica doar nu ai fi consilierul primarului obsedat de securitate ca nu este ziar unde scrie sa nu fie un articol despre securitate…..mare pisicher mai esti sa te dai roman ca sa credem ca esti valah cand tu esti in slujba tulipanului

de lena la 11 April 2018 - 18:46

mitica sau daniel sau ochiu tot aia e.spui postaci si gata.

de carei. la 11 April 2018 - 22:15

Noi careienii avem un primar deosebit! Sa-i dea Dumnezeu multa, multa sanatate! Jenobacsi este cel mai bun!

de NagyKaroly la 12 April 2018 - 13:36

Didi esti patetica, daca ar durea prostia, spitalele ar da faliment, noroc pe tine ca nu doare

de Buletin de Carei la 12 April 2018 - 13:58

Nu aţi reuşit să găsiţi ceva docomente care să arate că Buletin de Carei minte? Acum e momentul să arătaţi cât sunteţi voi de buni! De ce vă este ruşine să spuneţi pe ce anume aţi cheltuit banii careienilor?

Lasati un comentariu