Au apărut Investiţiile Publice pe pagina Primăriei Carei. Cartierele Mihai Viteazu lipsesc de pe HARTA CAREI dar apar în proiecte

• publicat la: 10 mai 2018
Au apărut Investiţiile Publice pe pagina Primăriei Carei. Cartierele Mihai Viteazu lipsesc  de pe HARTA CAREI dar apar în proiecte

Buletin de Carei  a solicitat constant  actualizarea paginii oficiale a Primăriei Carei potrivit legislaţiei în vigoare. Mai de voie mai de nevoie a început  actualizarea site ului Primăriei Carei.

Recent au fost postate şi listele cu Investiţii Publice. Se pare că nu postarea lor a întâmpinat greutăţi  ani de zile ci faptul că prin postarea lor careianul contribuabil va avea acces la date oficiale şi îşi va putea face o părere despre cum este administrat  municipiul Carei.

Primăria Carei accesează proiecte pentru cartierele Mihai Viteazu dar acestea lipsesc CU DESĂVÂRŞIRE de pe HARTA CAREI postată atât pe site ul Primăriei Carei cât şi pe panoul turistic  informativ  din centrul oraşului.

Accesaţi secţiunea Investiţii Publice pe pe pagina www.municipiulcarei.ro şi veţi vedea că Buletin de Carei a avut dreptate şi a oferit mereu date exacte despre administraţia locală.

https://www.municipiulcarei.ro/investiii-publice/

Orice careian ştie că în jurul Monumentului Ostaşului Român din Carei  există un parc de peste 50 de ani şi totuşi  Primăria Carei a accesat un proiect pentru Realizare Parc pe această locaţie.  Casarea dosarului în care au fost semnalate nereguli şi alte aspecte de natură financiară legate de acest  caz  ridică semne de întrebare faţă de această decizie.

Transparenţa urmăreşte asigurarea unui acces mai larg al cetăţenilor la informaţiile şi documentele aflate în posesia instituţiilor statului, participarea cetăţenilor la procesul decizional şi asigurarea legitimitătii, eficacităţii şi responsabilităţii administraţiei faţă de cetăţean. Conceptul de transparenţă a procesului decizional derulat în instituţii se referă la asigurarea accesului cetăţenilor la documentele aflate în gestiunea instituţiilor statului precum şi la consultarea cetăţenilor cu privire la adoptarea unor reglementări. Transparenţa, în sens larg, se referă la accesul liber la informaţie de orice fel, la posibilitatea de a opta sub orice formă.

Aşteptăm deci în continuare completarea listelor de Achiziţii Publice precum şi a celorlalte secţiuni rămase  ,,goale,, de către administratorul site ului UATM Carei.

Contribuabilul careian are dreptul la orice informaţie de interes public pentru a nu ajunge în situaţia de a se afla  de construcţia de locuinţe sociale lângă case proprietate abia după ce Primăria Carei a plătit proiectul şi studiul de fezabilitate  aferent pentru a accesa Fonduri Europene.

Buletin de Carei va  veghea  în continuare  la asigurarea respectului datorat cetăţenilor oraşului de către administraţia locală plătită din bani publici adică din banii careienilor.

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2018/03/alo-primaria-carei-vrem-date-actuale-pe-site-ul-primariei-carei-cele-din-2012-si-2013-le-am-citit.html

http://www.buletindecarei.ro/2018/03/in-atentia-uatm-carei-postati-pe-site-strategia-de-achizitii-publice.html

http://www.buletindecarei.ro/2018/04/buletin-de-carei-cere-transparenta-in-administratia-locala-si-respect-pentru-careieni.html

http://www.buletindecarei.ro/2018/04/buletin-de-carei-are-din-nou-dreptate-primaria-carei-publica-pe-site-achizitiile-publice-partial.html

 

Lasati un comentariu