Carei, strada Corneliu Coposu

• publicat la: 16 mai 2018
Carei, strada Corneliu Coposu

Careienii de pe strada Corneliu Coposu  au trimis pe adresa redacţiei Buletin de Carei imagini cu strada lor. Ei sunt nemulţumiţi că de 2 săptămâni strada lor este uitată de administraţia locală. Cei care au efectuat lucrări de reasfaltare a porţiunii asfaltate în cursul anului trecut au lăsat grămezile de materiale nefolosite în faţa  gospodăriilor  oamenilor .

PRIVIŢI cum bălteşte apa pe porţiunea recent  REasfaltată!

Mai  coordonează cineva lucrările din mun.Carei? Sau se încasează doar salariile şi plata diriginţilor de şantiere….?

Mulţumim careienilor cu spirit civic pentru imagini.

Buletin de Carei

comentarii

de eu la 17 mai 2018 - 12:08

Macar la ei e astfaltat…Veniti pe aceeasi strada, dar in capatul dinspre centru si uitati-va ce gropi avem de aproape un an de zile pe langa bordurile si trotuarele nou puse… abia putem intra cu masina in curte…

de Buletin de Carei la 17 mai 2018 - 18:25

Aveti dreptate dar va sugeram sa faceti o adresa catre Primaria Carei la care atasati si un tabel cu semnaturi ale locuitorilor din zona. Efectul va fi mai rapid. Aveti si drepturi nu numai obligatia de a plati impozitele. Buletin de Carei va sustine in orice demers care are ca scop imbunatatirea conditiilor de circulatie precum si infrumusetarea orasului.

de Poet Careian 2018 la 17 mai 2018 - 18:40

Strada Coposu,strada (Grop)osu,mai trebuie alta comentariu,in aceasta epoca centenariu,cu gropuri extraterestru,bucurati va in continu.

de Buletin de Carei la 17 mai 2018 - 20:06

Noi nu am jonglat cu numele personalităţilor maghiare. Corneliu Coposu nu are nimic a face cu incompetenţa conducerii oraşului. Câte sesizări aţi făcut la Primărie pentru că nu vă convin gropile? Noi suntem mereu la datorie şi semnalăm neregulile dar dacă sunteţi nemulţumit trebuie să luaţi atitudine împotriva celor care se fac vinovaţi nu împotriva unei personalităţi româneşti decedate. Ştiţi cine e la conducerea oraşului şi cine administrează …gropile?

de miron la 23 mai 2018 - 07:40

acum vedeti ce-i pe Coposu , intersectie cu Agoston . trotuar proaspat asfaltat complet excavat . cei care au comandat asfaltarea trotuarului nu stiau ca in scurt timp vin cei cu cablurile si sparg tot . si iar se va asfalta . pe strada agoston , capacele caminelor de vizitare la canalicare se scufunda vazind cu ochii , si apar gropite in asfalt .

Lasati un comentariu