E oficial! Doar Buletin de Carei publică informaţii despre condiţiile de trai ale comunităţilor defavorizate

• publicat la: 7 mai 2018
E oficial! Doar Buletin de Carei publică informaţii despre condiţiile de trai ale comunităţilor defavorizate

În cursul lunii noiembrie, UATM Carei adică Primăria Carei, plătea pentru un sondaj de opinie, de culegere de date sociologice, suma de 28.990 lei.  Rezultatele  nu au fost făcute publice  nici de Primărie şi nici de agenţia sa de ştiri.

 

Firma TRESTEN CONSULTING SRL-D  este din Tăşnad, cu sediul pe strada Avram Iancu nr.31.

Potrivit datelor procesate de aceasta, doar pe Buletin de Carei  apar date despre comunităţile marginalizate şi condiţiile de trai ale acestora.  Se adevereşte astfel că Buletin de Carei lucrează în folosul comunităţii  şi nu al grupurilor de interese. Buletin de Carei nu depinde financiar de Primăria Carei şi nici de alte instituţii de stat dar nici de beneficiari de contracte cu  Primăria Carei.

Nici relaţia cu autorităţile locale a persoanelor chestionate nu este una acceptabilă darmite una bună.

Studiul a fost comandat pentru a se putea înfiinţa Grupul de Acţiune Locală (GAL), în care Primăria Carei are calitatea de membru fondator, în parteneriat cu Organizaţia Caritas şi cu firma Agenda Seting SRL.

Odată înfiinţat grupul, Primăria doreşte atragerea de  fonduri pentru construirea de locuinţe sociale pentru rromi şi reabilitarea celor existente. Prima propunere a fost construirea de locuinţe sociale în zona Dr.Marinescu, proiect contestat de peste 300 de persoane.

Şi în acest caz, doar Buletin de Carei a relatat despre nemulţumirile  careienilor contribuabili, despre ILEGALITĂŢILE  comise la Primăria Carei prin eliberarea de acte de identitate unor persoane care nu locuiesc la adresa indicată şi care se regăsesc apoi pe listele electorale.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu