Garda de Mediu comisariatul judeţean Satu Mare atenţionează Primăria Carei

• publicat la: 23 mai 2018
Garda de Mediu comisariatul judeţean Satu Mare atenţionează Primăria Carei

Garda de Mediu comisariatul judeţean Satu Mare a fost sesizată cu privire la mormanele de moloz ce tronează în Carei în Parcul Dendrologic monument istoric  de secol XVIII.

Oare are cineva de la Garda de Mediu Satu Mare  curiozitatea de a se deplasa pentru a constata cele semnalate sau se fac adrese doar din birou pe bază de informaţii telefonice?

,,În parc au fost aduşi aproximativ 10mc de pământ pentru întreţinerea parcului…Din această cantitate s-au folosit 3mc pentru nivelarea terenului din apropiere. Odată cu pământul au fost aduse şi materiale solide ( fără a se specifica ce reprezintă, în ce se concretizează acele materiale solide -n.r.) de diferite compoziţii…..S-a impus Primăriei Carei să finalizeze lucrările de întreţinere şi să elimine materialele solide şi resturile rezultate în cel mai scurt timp posibil,,.

Aşa arăta zona respectivă la data de 21 aprilie 2018.

http://www.buletindecarei.ro/2018/04/moloz-peste-flora-din-parcul-dendrologic-monument-istoric-din-carei.html

Aşa arată zona respectivă astăzi 23 mai 2018, după emiterea adresei de mai sus a Gărzii de Mediu.

Păcat de frumosul nostru Parc Dendrologic şi mai mare păcat că avem un administrator indiferent deşi este plătit pentru a avea grijă de  parc. Puţinele ronduri de flori sunt toate pline de buruieni şi uscate de jumătate.

Buletin de Carei invită Garda de Mediu  comisariatul Satu Mare la o plimbare în interes de serviciu prin Parcul Dendrologic Carei, un monument istoric de secol XVIII.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu