Imagini EXCLUSIVE. Locuinţele sociale din faţa Gării Carei. Copii în plasament

• publicat la: 4 mai 2018
Imagini EXCLUSIVE. Locuinţele sociale din faţa Gării Carei. Copii în plasament

Cei care ies pe poarta Gării CFR Carei pot observa cu uşurinţă nu numai  starea precară a asfaltului şi părculeţul din stânga aflat în paragină TOTALĂ ci şi locuinţele sociale din partea dreaptă.

Imagini desprinse parcă din filmele horror!

 

12 familii cu copii lor îşi duc viaţa de zi cu zi în condiţiile din imagini! NU tu apă curentă, NU canalizare , NU viaţă normală ci doar chirie plătită către Primăria Carei.

Nu e mare …dar se plăteşte chirie. Deci locuinţele sunt ale Primăriei Carei care se complace în această situaţie! Dacă e să dăm crezare celor afirmate de una dintre locatare, aceasta are 5 copii în plasament, în aceste condiţii! Republica de la Carei nu se dezminte. În curând se va transforma în Dictatura de la Carei.

M-am născut şi am crescut în acest oraş, un oraş deosebit de frumos şi cochet. Nu vă mai bateţi joc de acest oraş domnule primar!

Porţile de intrare în oraş ar trebui să fie cel mai atent întreţinute pentru că sunt ca nişte cărţi de vizită! Cereţi ajutor dacă nu vă mai descurcaţi.  Există destui voluntari. Nu toţi au interese financiare legate de oraşul Carei. Unii chiar ţin dezinteresat la acest oraş!

Daniela Ciută

 

 

Lasati un comentariu