Incompetenţă sau bătaie de joc? La Carei se sparg trotuare asfaltate anul trecut!

• publicat la: 23 mai 2018
Incompetenţă sau bătaie de joc? La Carei se sparg trotuare asfaltate anul trecut!

Deşi din conducerea Primăriei Carei nu face parte niciun român se dovedeşte că Legenda Meşterului Manole  este aplicată pe alocuri în oraş, cu menţiunea că surpările sunt de fapt controlate.

Strada Corneliu Coposu a fost asfaltată în cursul anului 2017 cu tot cu trotuare.

Astăzi, 23 mai 2018, trotuarul s-a  excavat pentru că cineva  a uitat  că trebuie efectuată lucrarea de introducere de cabluri electrice.  Iar careienii sunt buni de plată la casieria Primăriei Carei cu taxe şi impozite.

Situaţia nu e izolată. Pe strada Agoston fosta spicului se excavează pe spaţiul verde cu care se lăuda în campanie actualul primar.

SOLICITĂM Primăriei  Carei să facă publice  numele străzilor pe care se fac şi se vor face săpături pentru introducerea cablului electric, aşa cum procedează orice primărie care se respectă şi care respectă locuitorii oraşului.

Buletin de Carei

comentarii

de UP la 23 mai 2018 - 12:05

Am umblat si in alte orase de talia Careiului unde sa realizat mult mai mult decit la Carei.O singura deosebire primarii sint romani.In Carei se vorbeste ca daca nu ar fi fost Kovaci primar nici nu se inventa UNIUNEA UROPEANA nici fonduri nu primeam.Electoratul maghiar este convins de aceasta.Sint convins ca daca votul nu ar fi unul etnic s-ar fi gasit un om de isprava cum a fost CORNEANU si ar fi facut mai mult.Dar tot cei romanesc nu e bun.

de Buletin de Carei la 23 mai 2018 - 12:25

Aţi uitat să menţionaţi că toţi cei peste 25 de mii de trandafiri plantaţi de primarul Corneanu au fost scoşi de actualul Kovacs şi înlocuiţi cu …gazon.

de carei la 23 mai 2018 - 15:18

daca nu ar fi fos kovacs eram toti constipati!!!!!
a fost votat trebuia sa-si faca treaba.oricine era primar trebuia sa demonstreze.nu asa cum fac senatorii si deputatii.

de albert la 23 mai 2018 - 16:26

asa murdar nu a fost veci orasul Carei!
noroc cu privatii din centru cu terasele. nici un rond de flori in parc da platim pe sotul consilierei ca sa faca adrese cu ce copaci sa se taie. RUSINE sa va fie la cei care folositi banii orasului pentru altceva decat pentru oras!

de Poet Careian 2018 la 24 mai 2018 - 11:44

Mesterul Manole,uita te bine,in epoca centenare,cum stam cu drumurile,dar sa vina si Maistru Mek Elek(,az ezermester)sa arate lucruri bune,dar si zidarul Komuves Kelemen si sa Zica: ceea ce anul trecut am construit,anul asta RECONSTRUIM.

de mesterul manole la 24 mai 2018 - 15:51

la Carei conducerea udemerista nu e in stare sa faca drumuri bune si apoi sa le ingrijeasca? Sa ceara ajutor de la romanii din sud daca nu se descurca.

Lasati un comentariu