Marcel Ursan de la ASTRA Carei obţine Premiul III la RECITATIO

• publicat la: 8 mai 2018
Marcel Ursan de la ASTRA Carei obţine Premiul III la RECITATIO

Tânărul astrist Marcel Ursan, elev în clasa a VIII-a a Şcolii Vasile Lucaciu Carei  a obţinut Premiul III la concursul judeţean RECITATIO.

Centrul Județean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare, în colaborare cu Teatrul de Nord Satu Mare și Cenaclul Cronograf a  organizat marți 8 mai 2018 de la ora 14:00 la Teatrul de Nord Satu Mare cea de-a XII a ediție a  concursului de recitări din lirica poeților sătmăreni „RECITATIO”.

Concursul de recitări din lirica poeților sătmăreni „Recitatio” se adresează elevilor de liceu şi se desfăşoară pe două secţiuni: interpreţi individuali şi grupuri de recitatori.

Anul acesta s-au înscris elevi de la peste 10 licee din întreg județul Satu Mare iar președintele juriului este Ion Pop, membru corespondent al Academiei Române.

Programul artistic a fost susţinut de Marian Buzilă şi de ansamblul  folcloric ,,Doruri sătmărene,,.

Marele Premiu al concursului a fost câştigat de către Scheitli Krisztina de la Liceul reformat Ham Jasnos. Premiul I a fost acordat  lui Iancu Ioan de la colegiul economic G.Dragoş şi lui Grebur Krisztina de la Colegiul Kolcsey Ferenc.

Premiul II a revenit elevelor Stefanics Lavinia de la Colegiul Naţional Dna Stanca şi Moloz Hannelore de la liceul Reformat Ham Janos.

Alături de Marcel Ursan au mai obţinut Premiul III şi Petruţa Dumitre de la Colegiul Naţional Dna Stanca şi Lăcrămioara Dulf de la Colegiul Tehnic Eliza Zamfirescu.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu