Ultimul sunet de clopoţel la Colegiul Tehnic ,,Iuliu Maniu,, din Carei

• publicat la: 24 mai 2018
Ultimul sunet de clopoţel la Colegiul Tehnic ,,Iuliu Maniu,, din Carei

O nouă generaţie  de  elevi a părăsit băncile Colegiului Tehnic Iuliu Maniu Carei. În Anul Centenar au absolvit aici 4 clase ai căror diriginţi au fost profesoarele Lavinia Zota, Rodica Blideran, Ingrid Mureşan şi Mihaela Nuna.

https://www.facebook.com/buletindecarei.ro/photos/pcb.2039406882974246/2039404712974463/?type=3&theater

Ultimul sunet de clopoţel s-a făcut auzit la ora 10 iar apoi cele 4 clase de absolvenţi  s-au îndreptat spre curtea liceului  pentru festivitatea de premiere.

Alături de directorul Adrian Micovschi au fost ing.Dorina Oprea, directorul adjunct, preoţii Popa Ilie şi Valer Pop de la Biserica  Sf.Dimitrie, din partra comitetului de părinţi Alina Balog precum şi agentul Cristian Marcu de la Poliţia Carei.

După alocuţiunile din deschidere, diriginţii claselor terminale şi-au premiat cei mai buni elevi la învăţătură dar nu au fost uitaţi nici cei care  s-au afirmat pe plan cultural , sportiv şi social. Şefa de promoţie din acest an a fost Laura Secan, diriginte prof.Ingrid Mureşan.

Un  emoţionant mesaj a fost transmis de către dirigintele Rodica Blideran …

,,Să aveţi mereu încredere în voi, să-i respectaţi pe cei din jur, să căutaţi în viaţă să colaboraţi cu oameni care vă pot ajuta, să-i ridicaţi pe cei răniţi şi nicicând să nu vă daţi bătuţi. Dacă veţi face aceste lucruri, cei care vor urma după voi vor avea parte de o lume mai bună,,.

Nu a lipsit nici momentul în care CHEIA liceului a fost predată următoarei generaţii.

La final au fost eliberate spre înaltul cerului senin baloanele decorative  ale absolvenţilor.

Galerie de imagini….

https://www.facebook.com/pg/buletindecarei.ro/photos/?tab=album&album_id=2039464432968491

Buletin de Carei

Lasati un comentariu