Ruşine! Consilierul personal al primarului din Carei hărţuieşte profesorii de la secţia română a Liceului Teoretic

• publicat la: 28 iunie 2018
Ruşine! Consilierul personal al primarului din Carei hărţuieşte profesorii de la secţia română a Liceului Teoretic

Când un primar îşi angajează ca şi consilier personal un fin al său recunoscut pentru talentul în linşaj mediatic împotriva celor incomozi lui sau şefului său de la momentul respectiv  ajungem în situaţia ca acesta să repete ceea ce ştie atât de bine.  Priviţi ce imagine îl reprezintă…un băieţaş trâmbiţaş de la grădiniţă. Să nu ne mirăm atunci de motivele pentru care se supără.

Noaptea minţii! Să hărţuieşti profesorii de la liceul unde ai studiat doar pentru că preferă Buletin de Carei! E adevărat că referirile sunt doar pentru cei de la secţia română.

În municipiul Carei, cadrele  didactice doar de la secţia română de la Liceul Teoretic sunt hărţuite pentru că blogerul de la Opinie de Carei, consilierul şi finul primarului Kovacs, nu a primit un comunicat de presă de la  persoane care nu au nimic  a face cu primăria Carei. Profesorii de la secţia română sunt arătaţi cu degetul pentru că preferinţele lor sunt altele decât Opinie de Carei şi se insinuează că ar exista chiar obligaţii!

,,Am remarcat încă de la apariţia portalului Opinie de Carei preferinţa profesorilor de la secţia română a Liceului Teoretic pentru Buletin de Carei. Nu mi-am bătut capul cu motivele sau chiar obligaţiile care stau la baza acestor relaţii,,. Niciun cuvânt despre preferinţele conducerii Liceului Tehnologic Simion Bărnuţiu din Carei doar pentru blogul Opinie de Carei, directorul liceului fiind consilier judeţean UDMR al cărui preşedinte este întâmplător sau nu …primarul.  Gusturile nu se discută.

Renumit pentru materialele denigratoare şi nedocumentate la adresa celor căzuţi în dizgraţia sa , consilierul primarului din Carei are numeroase procese  la Tribunalul Satu Mare pentru astfel de cauze dar nu numai. Este citat chiar şi la Bucureşti pentru exprimările sale.

,,Fiecare e liber să colaboreze cu cine vrea şi cum vrea,, scrie mai departe consilierul primarului din Carei şi  atunci de unde atâta înverşunare împotriva celor care aleg să evite Opinie de Carei.  Buletin de Carei a respectat decizia singurului profesor lăudat de consilierul fin de primar din Carei  când a ales să trimită unele comunicate doar Opinie de Carei sau să posteze doar materialele acestuia.

Sunt situatii când rămâi perplex în faţa emanaţiilor unui scrib   de la care ai oareşce pretenţii prin prisma postului pe care îl ocupă şi a faptului că e absolvent al unui liceu de elită  unde ,,în acele vremuri profesorii erau cu totul şi cu totul altfel. Prin comportamentul lor constituiau adevărate modele pentru cei pe care îi învăţau,,.

Si totul a început doar pentru că cineva nu a trimis un comunicat si pentru blogul pe care postează chiar si în timpul perioadei în care se presupune că lucrează ca si consilier al primarului Kovacs.

Zilele trecute  încondeia  în timpul programului protestatarii din faţa primăriei Carei si pe liderii acestora iar acum se ia de profesorii de la sectia română de la Liceul Teoretic Carei. Ce fel de presă e cea care apelează la  cuvinte precum  ,,zarzavagioaică,,  în momentul în care nu primeşte comunicatele de presă dorite şi  ,,se ia,,  de  persoana care răspunde de distribuirea lor?

Cum am putea să catalogăm faptul că la locul de muncă al consilierului furios, Primăria Carei, nu se emit comunicate de presă pentru  informarea careienilor aşa cum procedează orice primărie  care se respectă?

Cu ce realizări pe plan profesional se poate lăuda acest consilier furios pe profesorii de la secţia română de la Liceul Teoretic Carei ca să emită aprecieri la adresa lor şi a şcolii al cărei elev a fost?

A importat la Carei dejectiile de la cotidianul unde în perioada în care era director exista rubrica  ,,Impuşcă-l pe castorică,,  ce făcea referire la unul dintre foştii săi şefi.

A lansat acuzaţii la adresa fostului director de la Casa de bătrâni Carei acum Centrul Alexandru  dar după ce a fost finalizată ancheta Poliţiei nu a mai făcut public rezultatul care constata lipsa oricărei fraude sau abuz sau prejudiciu, totul fiind găsit în bună regulă. Ce fel de jurnalist ascunde  realitatea şi nu finalizează subiectul de care s-a ocupat? Actualul director care este şi consilier judeţean corespunde  standardelor sale sau incompatibilitatea trebuie ţinută la sertar? Despre lipsa de contoare de curent electric la locuinţe ale Primăriei Carei nu e voie să scrie un absolvent de Liceu Teoretic? Nici despre tăierile neregulamentare de arbori din Parcul Dendrologic Carei? Sau despre asociaţia de creştere a cailor de rasă din Parcul Dendrologic Monument istoric unde primarul este membru fondator şi iniţiază proiecte de scutire de la plata impozitelor a asociaţiei respective?

În anul 2018, în municipiul Carei , un consilier personal al primarului Kovacs, plătit din bani publici , îşi permite să hărţuiască profesorii de la secţia română a liceului de elită al oraşului pentru preferinţele lor …jurnalistice dar nu ştie să scrie corect în materialele pe care le semnează numele românilor pe care îi  denigrează.

Felicitări elevilor care au obţinut Locul II la concursul ,,Plantări,,

Buletin de Carei

Lasati un comentariu