Catarg cu tricolor românesc în sensul giratoriu din Zalău. La Carei nu se aprobă

• publicat la: 23 iulie 2018
Catarg cu tricolor românesc în sensul giratoriu din Zalău. La Carei nu se aprobă

Asociaţiunea ASTRA Despărţământul  ,,Aurel Coza,,  Carei  a solicitat aviz de amplasare a unui catarg cu drapel tricolor în centrul oraşului, oferind 3 variante ca locaţie.

Una dintre variante era în sensul giratoriu din centrul oraşului. Presa de casă a primarului a ieşit imediat la atac pentru a induce careienilor un sentiment de nesiguranţă în ce priveşte acest amplasament.

O minimă informare ar fi scos în evidenţă faptul că în numeroase oraşe ale României  sunt amplasate catarge cu tricolor în sensurile giratorii.

Unul din cele mai apropiate oraşe care au catarg amplasat în sensul giroatoriu este Zalău. La intrarea în municipiul Zalău dinspre Carei, în al doilea sens giratoriu flutură un drapel românesc fără ca cineva să fie deranjat.

Doar la Carei consilierii municipali ai UDMR au votat împotriva amplasării unui catarg cu drapel românesc iar primarul Kovacs a considerat iniţiativa ASTRA Carei o provocare , afirmând…,,nu provocaţi maghiarii,,.

https://glasul.info/2018/05/25/video-vrei-sa-afisezi-drapelul-romanesc-ti-se-raspunde-sfidator-nu-provocati-maghiarii/?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=facebook&utm_source=socialnetwork

 

Buletin de Carei

comentarii

de mihaiela la 24 iulie 2018 - 10:58

la Carei nu o sa fie niciodata catarg su steagul Romaniei pentru ca avem primar dupa 89 -> ungur

Lasati un comentariu