Centru de Afaceri şi 140 de parcări în Parcul Dendrologic. Un proiect al fostei consiliere Veress

• publicat la: 19 iulie 2018
Centru de Afaceri şi 140 de parcări în Parcul Dendrologic. Un proiect al fostei consiliere Veress

Manipulări ordinare apar pe blogul consilierului personal al primarului Kovacs plătit din banii contribuabililor careieni.

Pentru a masca tăierile abuzive de arbori de valoare deosebită din Parcul Dendrologic de-a lungul ultimilor ani şi a destinaţiei luate de  MASA LEMNOASĂ rezultată, se face referire la regimul comunist prin informaţii care nu pot fi documentate.

Ce se poate documenta este că dintre  comuniştii activişti cu carnet în regulă făcea parte şi Kovacs Eugen care a venit cu numire de la partid la conducerea fabricii de mobilă Crasna , în anii 80. Sub conducerea acestuia fabrica careiană  de mobilă a dat faliment  la fel ca firmele sale private de confecţionare mobilier.

Băietul cu trâmbiţa  scrie negru pe alb că ştabii comunişti au intenţionat   ,,să radă parcul pentru a construi pe teritoriul acestuia un spital. În urma intervenţiilor specialiştilor, parcul a fost declarat monument istoric, scăpând astfel de distrugere. ,,.

Cum rămâne cu construirea a 140 de parcări în Parcul Dendrologic , proiect propus de consiliera UDMR Verres din fonduri PHARE  pe când dorea amenajarea în castel a unui Centru de afaceri? E greu de răsfoit arhiva de la Primărie sau nu e voie a informa corect contribuabilul careian? Primarul Beko de la vremea respectivă este actualul administrator public.

Buletin de Carei deţine întreaga documentaţie a acelui proiect şi e puţin probabil ca actuala conducere să fii uitat cu totul de acest demers şi să fii preferat dezinformarea  prin omisiune  prin intermediul băietului trâmbiţaş consilier.

Ia priviţi cui aparţine iniţiativa de reabilitare a Castelului cu care acum se laudă toată conducerea Primăriei Carei.

Buletin de Carei

Înregistrări ale tăierilor abuzive de arbori de valoare din Parcul Dendrologic.

https://www.youtube.com/watch?v=PxD5YrLrHnU

https://www.youtube.com/watch?v=oCCl08t124w

https://www.youtube.com/watch?v=jVGUKeOO3Rg

 

Lasati un comentariu