Conducerea UDMR a Careiului nu a participat la Ziua Imnului Național

• publicat la: 30 iulie 2018
Conducerea UDMR a Careiului nu a participat la Ziua Imnului Național

Nici la Ziua Imnului Național al României nu a participat nimeni  din conducerea municipiului Carei. Or fi încă supărați că au fost obligați să amplaseze Stema României pe Primăria Carei.

Primarul încasează indemnizația de demnitar al statului român și vrea și pensie specială dar  de respect este  străin. Nici la Ziua Drapelului nu a participat Kovacs Eugen sau Jeno și nici Keizer Ludovic. Cei trei udemeriști din conducerea orașului semnează statul de plată  dar nu acordă și respectul cuvenit statului și sărbătorilor sale oficiale. Careienii plătesc și salariile mari ale consilierilor personali ai primarului pentru a-l reprezenta la evenimentele unde nu este prezent dar….nu la Ziua Imnului se pare.

Duminică, 29 iulie 2018, de la ora 12.15 pe platoul din fața Monumentului Ostașului Român din Carei a avut loc un scurt moment solemn, organizat de Direcția de Cultură a Municipiului Carei, cu ocazia Zilei Imnului Național al României.  Monumentul Ostașului Român din Carei este ținut și la ora actuală captiv de actuala conducere a orașului într-o cușcă de tuia de peste 9 m înălțime.

Bogdan Georgescu, director al Direcției de Cultură a evocat istoricul Imnului Național, iar preoți din cadrul Parohiei Ortodoxe române din Carei au oficiat o slujbă de Te Deum în cinstea Zilei Imnului.

La finalul momentului, Alexandra Crăciun și Adrian Sabău, membri ai cercului de teatru din cadrul Centrului Cultural Carei, pregătiți de Adrian Ștefănuți, au recitat două poezii, iar solistele Claudia Silaghi, Andrea Abrudan și Ioana Stan, membre ale Ansamblului Ceatăra, acompaniate la vioară de către prof. Adrian Pașca, au interpretat Imnul Național al României, alături de cei prezenți.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu