Funcţionari publici agramaţi la Primăria Carei dar care recunosc ilegalităţile

• publicat la: 24 iulie 2018
Funcţionari publici agramaţi la Primăria Carei dar care recunosc ilegalităţile

Şefi de departamente din Primăria Carei adresează un act către…,,Institutul Prefectului,,  şi un contribuabil al cărui nume este scris greşit. Actul  recunoaşte  că un imobil pentru care se percepe chirie de la chiriaşi nu îndeplineşte  condiţiile de locuinţă dar nu se dă stradă şi număr pentru acel imobil! Nu există sursă de apă la imobilul în care stau numeroase familii cu copii mici. Ce fel de adresă electronică oficială are Primăria Carei ?

Nu este pentru prima dată când postările de pe paginile oficiale sau documentele emise de către UATM Carei conţin greşeli de exprimare dar parcă este prea de tot să fie necunoscute  numele instituţiilor de stat din judeţ mai ales când vine vorba despre Prefectură adică Instituţia Prefectului!

Funcţionari plătiţi din banul public, cu rang de şefi de departamente precum şi administratorul public Beko semnează un act oficial  …ca primarul după cum se spune. Actul oficial este  adresat…,,Catre Institutul Prefectului,,. O avea Prefectul din Satu Mare un institut al său şi nu am aflat de el? Puţin probabil. Corect este Instituţia Prefectului!

Am făcut referire la Beko Tamas pentru că semnătura sa este cea  care apare la Primar.

Fiecare dintre cei care au semnat actul oficial ştie că numele administratorului de la Buletin de Carei este Ciută şi nu Ciuta  şi totuşi au semnat  la fel cum au semnat fără să verifice dacă exprimarea pentru destinatar este cea corectă. Menţionez că există în Carei o familie Ciuta cu care nu avem nici un fel de legătură de rudenie sau de alt fel.  Nici măcar numele celor care contribuie la bugetul local nu se pot scrie corect?

Aceasta este situaţia în fapt la Primăria Carei care are adresă electronică pe yahoo.com, în comun cu cea de la UDMR Carei. De pe faţada acestei Primării au fost date jos plăcile cu însemnele statului.

Aceasta este Primăria al cărei primar consideră o provocare iniţiativa asociaţiunii ASTRA Carei de amplasare catarg cu drapel românesc.

Aici se ajunge dacă nicio instituţie abilitată nu ia măsurile ce se impun când legea este călcată în picioare.

Cum ar fi domnule primar să scriem si noi numele dvs. Covaci ? E aşa de greu  să găsiţi funcţionari care să ştie să scrie corect numele contribuabililor careieni?

Semnatarii acestui document oficial recunosc la aliniatul 3 că locuinţele sociale la care nu se dă stradă şi număr nu îndeplinesc condiţiile de locuinţe dat Primăria carei are încheiate Contracte de închiriere cu acestea şi încasează CHIRIE pentru condiţiile  improprii! Nici măcar consumul de curent nu poate fi justificat pe familii pentru că nu există contor individual. Nu există nici racordare de curent electric de personal de specialitate ci sunt TRASE la liber fire care pun în pericol consumatorii.

Cât de extinsă este caracatiţa intereselor de grup din moment ce nimeni nu ia măsuri pentru asigurarea de condiţii decente de trai, pentru intrarea în legalitate a consumului de curent electric, pentru a se verifica în ce bază încasează serviciul de taxe şi impozite sume de la chiriaşi pentru curent electric …Din  2007 au fost încheiate Contracte de închiriere pentru locuinţe care nu au condiţia de locuinţă! Din 2007 Primăria Carei le plăteşte chiriaşilor curentul electric dar se spune că nu toţi plătesc chiria!  În baza cărei legi se poate cere retroactiv plata curentului consumat fără a fi contorizat?

Aveţi măcar bunul simţ să redactaţi corect documentele oficiale şi să scrieţi corect numele contribuabililor.

Daniela Ciută

 

comentarii

de Teslea la 25 iulie 2018 - 19:59

Da curat agramati, poate trebuiau sa scrie si statutul sau ocupatia contribuabililor la diverse institutii, de ex. Limbist la secret service, cine se simte stie

de petru la 25 iulie 2018 - 20:38

Si mai sunt platiti din bani publici cu salarii de zeci demilioane. jumate din angajatii din primarie fac joging in timpul serviciului si se ocupă de facebook

Lasati un comentariu